Työavohaalarit

  Jos etsit käytännöllisiä ja kulutuksenkestäviä haalareita, MASCOTin valikoiman työavohaalarit tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja. MASCOTin työavohaalarit ovat saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa, ja niihin kuuluu erilaisia toimintoja ja yksityiskohtia. Haalareissa on miellyttävä ja helppo työskennellä, ja ne soveltuvat eri toimialoilla työskenteleville.

  Jos joudut työskentelemään usein polvillasi tai kyykyssä, MASCOTin työavohaalarit ovat järkevä valinta. Haalareilla voit myös varmistaa, että lantiosi pysyy aina peitettynä kylmettymisen estämiseksi. Siksi haalarit ovatkin loistava vaihtoehto työhousujen sijasta, kun haluat työvaatteelta hyvää mukavuutta sekä suojaa selälle ja lantiolle. MASCOTin haalareissa on ergonominen istuvuus, jonka ansiosta liikkumisen vapaus on erinomainen ja työskentely käy sujuvasti.

  Avohaalarit useissa eri malleissa

  MASCOTin työavohaalarit valmistetaan erilaisista materiaaleista. Valikoimaan kuuluu muun muassa tuulen- ja vedenpitäviä haalareita kylmissä oloissa työskentelyyn, heijastavia haalareita töihin, joissa vaaditaan hyvää näkyvyyttä, sekä kevyitä haalareita, jotka soveltuvat sisätöihin tai muihin lämpimiin työympäristöihin. Lisäksi MASCOTin työavohaalarit on varustettu monilla kätevillä taskuilla, kuten kynätaskun sisältävillä läppätaskuilla sekä polvi-, reisi- ja mittataskuilla. Niiden avulla kaikki työkalut pysyvät aina käden ulottuvilla.

  Parasta suojaa ammattialasta riippumatta

  Erityistä suojaa vaativiin töihin on saatavilla myös monisuojaavia haalareita, joissa on antistaattisia, hapoilta suojaavia ja palamista hidastavia ominaisuuksia. Lisäksi saatavilla on fluoresoivasta kankaasta valmistetut työavohaalarit erityistä näkyvyyttä ja turvallisuutta vaativiin töihin. Lämpimien kesäkuukausien aikana ulkona työskentelevät voivat puolestaan valita UV-suojalla varustetut haalarit, jotka suojaavat ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.