Lasten päällyshousut

Tuotteet (1)
18990-231
MASCOT® ACCELERATE
3 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
Lapsi - Merkkiä

MASCOTin lasten päällyshousut sopivat lapsille, jotka eivät enää käytä haalareita. Mallistomme päällyshousuissa on kokoja 9–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Housut sopivat kaikenlaisiin sääoloihin, sillä ne pitävät lämpimänä niin pakkasella, loskassa kuin sateessakin.

MASCOTin lasten päällyshousuissa lumisadepäivät sujuvat kuin leikki

MASCOTin lasten päällyshousuissa lapsesi on valmiina seikkailuihin säästä riippumatta. MASCOTin lasten päällyshousut ovat tuulen- ja vedenpitäviä, ja niissä on teipatut saumat. Materiaalin hengittävyys takaa, että MASCOTin lasten päällyshousut tuntuvat mukavilta sekä hikisemmissä että rauhallisemmissa leikeissä. MASCOTin päällyshousut ja takki sopivat erinomaisesti ulkoleikkeihin kylminä syys- ja kevätkuukausina.

Käytännölliset vaatteet = pidemmät ulkoleikit

Jos lapsesi leikkii ulkona säässä kuin säässä, vaatteiden pitää olla todella mukavia ja lämpimiä ja toimintojen huippuluokkaa. MASCOTin lasten päällyshousuissa on kevyt ja eristävä CLIMASCOT®-vuori, joka ei haittaa liikkumista. Housujen heijastimet varmistavat, että lapsi on helppo huomata liikenteessä myös pimeässä. Housujen vyötäröllä on kuminauha ja kiristysnyöri, joilla koon saa säädettyä juuri sopivaksi. Kätevissä ja toiminnallisissa ulkovaatteissa ulkona voi viipyä pidempään. MASCOTin lasten päällyshousut ovat siis hyvä valinta, jos lapsesi pitää ulkona leikkimisestä.