Lasten paidat

  MASCOT valmistaa hyvännäköisiä ja käytännöllisiä lasten puseroita 3–14-vuotiaille. Koko perhe voi siis pukeutua MASCOT-puseroihin ja nauttia laadukkaista tuotteistamme. Mallistossa on muun muassa fleecepuseroita, jotka sopivat lisälämmikkeeksi keväällä ja syksyllä tai eristäväksi kerrokseksi talvitakin alle.

  Moderni istuvuus ja kauniit värit

  MASCOTin lasten puserot ovat malliltaan moderneja, ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Väriyhdistelmät ovat kauniita, ja myös isälle ja äidille voi ostaa yhteensopivan puseron. MASCOTin lasten puseroissa on hyviä yksityiskohtia, esimerkiksi kauluksessa vetoketju ja tuulisuoja. Heijastimet varmistavat, että lapsi on helppo huomata liikenteessä ja pimeällä.

  Puseroita erilaisiin tarpeisiin

  MASCOTin lasten puserot sopivat hyvin yhteen malliston muiden tuotteiden kanssa. Esimerkiksi MASCOT-fleecepuseroa voi käyttää MASCOT-kuoritakin alla. Fleece lämmittää lähellä ihoa, ja kuoritakki tekee kokonaisuudesta tuulenpitävän ja vettähylkivän. Tällainen kerrospukeutuminen on käytännöllistä erityisesti, jos sääolosuhteet tai ympäristö vaihtelevat. Jos kaipaat lapsellesi lisäsuojaa tuulelta ja kylmyydeltä, valitse korkeampikauluksinen lasten pusero.

  Lapset,Fleecepusero lapsille