Lasten housut

    Lasten housuissa pitää olla kulutusta kestävät polvet ja tilaa liikkumiseen. MASCOT valmistaa lasten housuja muun muassa joustavasta ja vettähylkivästä kankaasta. Se on kuin tehty leikkeihin ja liikkumiseen. MASCOT-housuissa voi ilakoida lätäköissä ja kontata pitkin maata. MASCOTin lasten housut sopivat erityisesti pikku käsityöläisille, koska leikkityökalut voi pakata niille tarkoitettuihin käteviin taskuihin.

    Istuvuus, yksityiskohdat ja materiaalit

    MASCOTin lasten housut on valmistettu kevyestä materiaalista, ja niissä on ergonomisesti muotoillut lahkeet sekä osaksi housuja ommellut taskut. Näiden yksityiskohtien ansiosta housuja tuskin edes tuntee iholla. Housujen polvissa on seitsemän kertaa puuvillaa vahvemmasta CORDURA®-materiaalista valmistetut vahvikkeet. MASCOTin lasten housumallistossa on myös hyvännäköisiä kuvioituja malleja. Heijastimet tuovat housuihin lisäturvaa.

    Housut koko perheelle

    MASCOT tarjoaa housut koko perheelle. Lasten housut ovat samanlaisia kuin miesten ja naisten housut. Lapset voivat siis jäljitellä isän ja äidin tyyliä auttaessaan esimerkiksi puutarhatöissä tai verstaalla. Yhdistä lasten housuihin MASCOT-paita tai -takki, niin lapsesi saa tuntea olevansa oikea käsityöläinen.