Naisten liivit

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Ominaisuudet
Materiaalit
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (2)
18375-511
MASCOT® ACCELERATE
6 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
Nainen - Merkkiä
18075-318
MASCOT® ACCELERATE
6 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
Nainen - Merkkiä

MASCOT in naisten liivit tuntuvat mukavilta päällä, lämmittävät eivätkä haittaa liikkumista. MASCOT-mallistossa on sopivia liivejä käsityöammateissa ja teollisuudessa työskenteleville sekä muillekin toimialoille. Kokeile MASCOT-liivejä, niin huomaat, kuinka laadukkaita ja miellyttävän tuntuisia ne ovat.

Tested to Work – naisille

Kaikki MASCOTin naisten liivit ovat Tested to Work. Tämä takaa, että ne ovat laadukkaita sekä istuvuudeltaan että materiaaleiltaan. Osan naisten liiveistä MASCOT valmistaa neljään suuntaan joustavasta kankaasta, jossa on helppo liikkua ja joka tuntuu mukavalta koko työpäivän. Joustava materiaali on kevyttä, kulutuksenkestävää ja vettähylkivää. Osa MASCOTin naisten liiveistä kestää EN ISO 15797 -standardin mukaisen teollisen pesun.

Naisten liivit & Työhousut - MASCOT® ACCELERATE - Koboltinsininen & Musta

Runsaasti toimintoja, värejä ja vaihtoehtoja

MASCOTin naisten liiveissä on runsaasti toiminnallisia yksityiskohtia, esimerkiksi vetoketjulliset etutaskut, heijastimia ja irrotettava henkilökorttipidike. Värivalikoimassa on sekä klassisia että moderneja vaihtoehtoja. Koska valikoima on laaja, naisten liiveistä on helppo löytää yrityksesi imagoa ja tarpeita vastaava ratkaisu. Muiden MASCOT-tuotteiden kanssa liiveistä saa luotua sekä klassisia että yksilöllisiä yhdistelmiä. MASCOTin eri mallistot sopivat aina yhteen keskenään ja sulautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.