huomiopuserot

    MASCOTin valikoiman erivärisistä fluoresoivista materiaaleista valmistetut huomiopuserot on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti, joten ne soveltuvat työpaikoille, joissa näkyvyys on ensiarvoisen tärkeää työntekijöiden turvallisuudelle. MASCOTin huomiopuserot ovat usein liikenteen läheisyydessä tai rakennustyömailla työskentelevien käsityöläisten valinta, sillä muiden on nähtävä heidät. MASCOTin valikoiman huomiopuserot pitävät käyttäjänsä näkyvänä päivisin paitojen fluoresoivien värien ja öisin paitoihin kiinnitettyjen heijastintehosteiden ansiosta.

    MASCOTin huomiopuserot vaihtelevat malleiltaan. Valikoimaan kuuluu sekä huppareita, poolopaitoja että collegepaitoja. Useita paitamalleja on saatavilla täyspitkällä vetoketjulla tai ilman. Jos työskentelet vuorotellen kylmissä ja lämpimissä oloissa, sinun kannattaa valita täyspitkällä vetoketjulla varustettu paita, jolloin voit pukea tai riisua paidan nopeasti tarpeen mukaan. Huomiopaidoissa on erilaisia ominaisuuksia, joita ilman ei pärjää työssä. Jotkin huomiopuserot on varustettu käytännöllisillä, vetoketjullisilla taskuilla, joissa voi säilyttää turvallisesti esim. työkaluja tai matkapuhelinta. Monien taskujen vetoketjuissa on tukevat vetimet, jolloin taskut saa auki helposti myös hanskat kädessä. Paitoja on saatavilla kolmessa eri huomiovärissä (punainen, oranssi ja keltainen) sekä kaksivärisinä väriyhdistelminä.

    Huomiopaitamallien istuvuuksia ovat klassinen, väljä sekä moderni, vartalonmyötäisempi istuvuus. MASCOTin huomiopuserot eroavat istuvuuksiltaan, joten voit löytää täydellisesti juuri itsellesi sopivan paidan. Käyttömukavuuden takaamiseksi jotkin huomiopuserot on varustettu kainaloiden ilmanvaihtoaukoilla, jotka säätelevät kehon lämpötilaa fyysisesti raskaan työskentelyn aikana. Monet paidoista on valmistettu puuvillan ja polyesterin yhdistelmästä. Pehmeä puuvilla on sijoitettu vartaloa vasten mukavuuden takaamiseksi, kun taas paitojen ulkopinta on kulutuksen kestävää polyesteriä. Paidoissa on vinot tai vaaka- ja pystysuorat heijastimet, joiden ansiosta käyttäjä näkyy mistä tahansa kulmasta ja jopa pitkän välimatkan päästä. Monet MASCOTin huomiopuserot on varustettu joustavilla heijastimilla, jotka takaavat erittäin hyvän liikkumisen vapauden.