Vetoketjulliset puserot

    Vetoketjulliset puserot ovat järkevä valinta osaksi välikausien työasua. Vetoketjupaidat sopivat hyvin vaihteleviin sääoloihin, sillä ne on helppo ja nopea riisua ja pukea lämpötilan mukaan. MASCOTin laajan valikoiman vetoketjulliset puserot sopivat erilaisille toimialoille ja tyyleihin.

    Pehmeys takaa erinomaisen käyttömukavuuden

    Vetoketjulliset puserot sopivat käytettäviksi T-paidan päällä eristävänä keskikerroksena. Useimmat MASCOTin vetoketjulliset puserot valmistetaan vuorineuloksesta, joka on pehmeää puuvillaa ja polyesteriä sisältävää collegepaitakangasta. Vuorineuloskangas on valittu erinomaisen käyttömukavuutensa ja liikkumisen vapautensa ansiosta. MASCOTin vetoketjulliset puserot ovat hengittäviä, lämpimiä ja imukykyisiä yläosia, jotka tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Lämpimämpinä vuodenaikoina vetoketjupaitaa voi käyttää hyvinkin takin sijasta, mutta kylmempään aikaan paidan lisäksi on hyvä käyttää tuulenpitävää ja vettähylkivää talvitakkia. Näin pukeutuminen on oikeanlaista koko työpäivän ajaksi.

    Valitse tarvitsemasi toiminnot

    MASCOTin valikoiman vetoketjulliset puserot eroavat toisistaan. Suositko tavallista paitaa vai hupparia? Tarvitsetko taskuja tavaroiden säilyttämistä varten? Pitäisikö vetoketjupaidan olla yksi- vai monivärinen? Etsitkö fluoresoivista materiaaleista valmistettua vetoketjupaitaa? MASCOTin valikoiman vetoketjulliset puserot sopivat kaikille toimialasta riippumatta. Useimpien mallien helmassa ja hihansuissa on resori, jonka avulla istuvuus on säädettävissä. Mikäli haluat paitaasi yrityksen logon, useimmissa paidoissa on tilaa logopainatukselle.