Naisten T-paidat

  MASCOTin valikoimassa on runsaasti laadukkaita ja erittäin mukavan tuntuisia naisten T-paitoja: pyöreitä ja V-mallisia kaula-aukkoja sekä lyhyitä ja pitkiä hihoja. MASCOTin naisten T-paitoja voi käyttää yhdessä monenlaisten työhousujen kanssa ja osana kerrospukeutumista.

  Monenlaisia materiaaleja

  MASCOTin naisten T-paidoissa käytetään erilaisiin tarpeisiin soveltuvia materiaaleja. Naisten ProWash®-paidat voi pestä teollisesti jopa 75 asteessa ja myös kuivata teollisesti.

  Naisten COOLMAX®-paidat ovat pehmeitä, siirtävät kosteuden pois iholta ja kuivuvat nopeasti. Näin iho pysyy kuivana myös hikoiltaessa. COOLMAX®-kankaan ansiosta iho ei koskaan tunnu kostealta eikä keho pääse kylmettymään. Mallistossa on myös pehmeitä täyspuuvillaisia paitoja, joita saatetaan edellyttää tulitöissä.

  Yhdistelyä yli mallistorajojen

  MASCOTin naisten T-paitojen värit sopivat yhdistelyyn yli mallistorajojen. T-paidat näyttävät hyviltä niin työhousujen, shortsien kuin puolihameidenkin kanssa. MASCOTin naisten T-paitojen värit sopivat yhdistelyyn yli mallistorajojen. T-paidat näyttävät hyviltä niin työhousujen, shortsien kuin puolihameidenkin kanssa.