Farkut

    MASCOT tarjoaa laajan valikoiman farkkuja sinulle, joka haluat tyylikkäitä ja moderneja työvaatteita, mutta et halua tinkiä toiminnallisuudesta tai kulutuksenkestävyydestä. Valikoima kattaa useita eri malleja, joten löydät varmasti parhaiten työ- ja vapaa-ajan tarpeisiisi sopivat farkut. Housuja on saatavilla useissa klassisissa ja tummissa denimin sävyissä.

    MASCOTin farkkuja on saatavilla monia eri malleja, joissa on erilaisiin töihin sopivia toimintoja. Klassiset farkkumallit löytyvät MASCOT® FRONTLINE -mallistosta, kun taas MASCOT® HARDWEAR -mallistoon kuuluu kulutuksenkestäviä farkkuja käsityöläisille sopivilla toiminnoilla. Denim-housut ovat varma valinta palveluammatteihin tai tekniikan aloille, joissa on näytettävä siistiltä, mutta joissa on silti tarvetta kulutuksenkestäville ja mukaville housuille. Käsityö- ja rakennusalaa varten MASCOTilla on polvitaskuilla varustettuja farkkuja, joten voit suojata polviasi työskennellessäsi. Löydät myös muuan muassa reisi- ja riipputaskuilla varustettuja housuja, joissa työkalut ovat aina käden ulottuvilla. Tuotevalikoimassa on myös mittataskuilla ja magneetilla suljettavilla taskuilla varustettuja housuja, joissa työkalut kulkevat kätevästi mukana.

    MASCOT käyttää CORDURA®-materiaalia kulutukselle eniten altistuvissa housujen kohdissa, joita ovat esimerkiksi polvi- ja riipputaskut. CORDURA® pidentää farkkujen käyttöikää ja lisää kulutuksenkestävyyttä. Denimistä valmistetuissa työhousuissa on ergonominen istuvuus, mikä tarkoittaa sitä, että työvaatteet istuvat hyvin kaikissa työtilanteissa ja -tehtävissä sekä säilyttävät liikkumisen vapauden koko työpäivän ajan.