Farkut

Tuotteet ()

MASCOT tarjoaa laajan valikoiman farkkuja sinulle, joka haluat tyylikkäitä ja moderneja työvaatteita, mutta et halua tinkiä toiminnallisuudesta tai kulutuksenkestävyydestä. Valikoima kattaa useita eri malleja, joten löydät varmasti parhaiten työ- ja vapaa-ajan tarpeisiisi sopivat farkut. Housuja on saatavilla useissa klassisissa ja tummissa denimin sävyissä.

MASCOTin farkkuja on saatavilla monia eri malleja, joissa on erilaisiin töihin sopivia toimintoja. Klassiset farkkumallit löytyvät MASCOT® FRONTLINE -mallistosta, kun taas MASCOT® HARDWEAR -mallistoon kuuluu kulutuksenkestäviä farkkuja käsityöläisille sopivilla toiminnoilla. Denim-housut ovat varma valinta palveluammatteihin tai tekniikan aloille, joissa on näytettävä siistiltä, mutta joissa on silti tarvetta kulutuksenkestäville ja mukaville housuille. Käsityö- ja rakennusalaa varten MASCOTilla on polvitaskuilla varustettuja farkkuja, joten voit suojata polviasi työskennellessäsi. Löydät myös muuan muassa reisi- ja riipputaskuilla varustettuja housuja, joissa työkalut ovat aina käden ulottuvilla. Tuotevalikoimassa on myös mittataskuilla ja magneetilla suljettavilla taskuilla varustettuja housuja, joissa työkalut kulkevat kätevästi mukana.

MASCOT käyttää CORDURA®-materiaalia kulutukselle eniten altistuvissa housujen kohdissa, joita ovat esimerkiksi polvi- ja riipputaskut. CORDURA® pidentää farkkujen käyttöikää ja lisää kulutuksenkestävyyttä. Denimistä valmistetuissa työhousuissa on ergonominen istuvuus, mikä tarkoittaa sitä, että työvaatteet istuvat hyvin kaikissa työtilanteissa ja -tehtävissä sekä säilyttävät liikkumisen vapauden koko työpäivän ajan.