Lasten T-paidat

  MASCOTin lasten T-paidat tuntuvat mukavilta aamusta iltaan. Lämpiminä kesäkuukausina ne ovat hyvä valinta sellaisinaan, kylmemmillä ilmoilla ne sopivat esimerkiksi fleecepuseron tai takin alle. MASCOTin lasten T-paitojen värit ovat klassisia ja painatukset trendikkäitä. Niitä on helppo yhdistellä MASCOTin muiden lastenvaatteiden kanssa.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

  Ei terveydelle haitallisia aineita

  Valikoimamme lasten T-paidat ovat sataprosenttista puuvillaa. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta sekä liikuttaessa että paikallaan oltaessa. Se ei hiosta, vaan antaa ihon hengittää. Kaikilla MASCOTin lasten T-paidoilla on Öko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti. Se takaa, etteivät paidat altista lapsia terveydelle haitallisille tai mahdollisesti haitallisille aineille.

  Lapsi,Lasten T-paidat,Pipo

  Laatua ja mukavuutta

  Valitse haluamasi lasten T-paita ja pue sen kanssa MASCOT-malliston lasten housut, takki tai muu yläosa, niin luot lapsellesi parhaat mahdolliset olosuhteet leikkeihin ja muihin touhuihin. Kaikki MASCOT-malliston työvaatteet ovat Tested to Work – ja sama koskee myös lastenvaatteita. Emme tingi vaatteiden laadusta.