Lämpötakit

    MASCOTin laajan valikoiman modernit ja käytännölliset lämpötakit pitävät käyttäjänsä lämpiminä vuodenajasta riippumatta. Lämpötakki toimii erityisen hyvin erillisenä välikausitakkina viileämmällä säällä, mutta se on täydellinen myös eristäväksi keskikerrokseksi pakkasella. MASCOTin lämpötakit ovat erittäin joustavia takkeja, joita voi käyttää missä tahansa tilanteissa ja millä säällä tahansa. Lämpötakki on käytännöllinen myös kodin ja työpaikan välisillä matkoilla.

    Käytännöllisissä lämpötakeissa on hengittäviä, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä ominaisuuksia, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää missä tahansa säässä. Jotkin MASCOTin lämpötakit on varustettu CLIMASCOT®-vuorilla, mikä tekee niistä kevyitä ja pehmeitä välikausitakkeja. Ne soveltuvat yhtä hyvin myös lämpimäksi kerrokseksi talvitakin alle pakkasen paukkuessa. CLIMASCOT®-vuorilla varustetut lämpötakit ovat kevyitä ja mahtuvat pieneen tilaan, joten ne sopivat hyvin MASCOTin muiden veden- ja tuulenpitävien takkien alle.

    MASCOTin lämpötakit ovat tyylikkäitä, ja niitä on saatavilla useissa eri väreissä. Valikoimaan kuuluu myös yksi fluoresoivasta materiaalista valmistettu lämpötakkimalli, joka on hyväksytty EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Tämä kevyestä materiaalista valmistettu takki on miellyttävä päällä, ja se soveltuu työpaikoille, joissa edellytetään näkyvyyttä ja turvallisuutta. Löydät varmasti tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan lämpötakin.

    MASCOTin lämpötakit on varustettu monilla käytännöllisillä yksityiskohdilla, joten etsitpä sitten heijastintehosteilla, rintataskulla, etutaskuilla, kynätaskulla tai muulla yksityiskohdalla varustettua lämpötakkia, löydät takuulla tarpeisiisi sopivan takin. Valikoimaan kuuluu lisäksi tuotteita, joiden rintataskussa on tilaa logopainatukselle.