Polvipehmusteet

  Me MASCOTilla tiedämme, että työpäivän turvallisuutta lisäävät ennen kaikkea oikeat asusteet ja työvaatteet. Jos työskentelet esimerkiksi paljon polviasennossa, laadukkaat polvipehmusteet ovat tällöin välttämättömät.

  Valitse tuotteen polvitaskujen muotoon sopivat polvipehmusteet

  MASCOTin polvipehmusteet on sertifioitu yhteiskäyttöön EN 14404 -standardin mukaisesti tiettyjen polvitaskutyyppien kanssa. Valinta riippuu MASCOT-tuotteesi polvitaskujen tyypistä, joka voi olla joko , tai . Jos tuotteen polvitasku on tyypiltään , sen korkeutta voi säätää.

  MASCOTin polvipehmusteet ovat tyypiltään joko tai Tyypin tietäminen auttaa löytämään omaan MASCOT-tuotteeseen sopivat polvipehmusteet.

  Kun valitset MASCOT-tuotteesi polvitaskujen muotoon sopivat polvipehmusteet, ne tuntuvat käytössä mukavimmilta. Muut kuin MASCOTin suosittelemat polvipehmusteet saattavat kääntyillä tai suojata huonosti, kun polvistut.

  MASCOTin valikoiman erilaiset polvipehmusteet ovat erittäin kulutuksenkestäviä ja mukavia käyttää. Jos etsit tukevaa mallia, jossa ilma pääsee kiertämään polvissa, MASCOTin valikoimasta löytyvät myös ilmakanavilla varustetut polvipehmusteet, jotka lisäävät hengittävyyttä. Lisäksi jotkut valikoiman polvipehmusteet on sertifioitu EN 14404 -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että polvien suojauksessa noudatetaan tiukimpia mahdollisia vaatimuksia.

  Yhteensopivuus on tärkeää

  Polvillaan työskenneltäessä on tärkeää käyttää oikeanlaisia suojauksia, jotta keholle ei aiheudu vahinkoa. Käytännölliset polvipehmusteet antavat polville lisäsuojaa. On yksilöllistä, millaisesta suojauksesta kukin pitää, joten olemme suunnitelleet polvipehmusteet sopimaan kaikkien toimialojen työntekijöille. Saatavilla olevat tuotteet eroavat myös paksuudeltaan ja laadultaan, joten voit valita sellaiset, jotka tuntuvat mukavimmilta.

  Jotta polvipehmusteet tarjoaisivat parasta mahdollista suojaa, on tärkeää valita myös oikeankokoiset työhousut. Liian pitkät tai lyhyet housut saattavat aiheuttaa sen, että polvitaskut ja niiden myötä polvipehmusteet istuvat väärin eivätkä siksi suojaa tarpeeksi.