Työkaluliivit

    Työkaluliivi on tärkeä vaatekappale, jos halutaan, että kaikki työkalut ovat aina käden ulottuvilla. Esimerkiksi telineillä, katoilla tai matkan päässä autolta työskenneltäessä on kätevää, että työkaluja ei tarvitse lähteä noutamaan montaa kertaa. Jos työkalujen helppo saatavuus on työssäsi tärkeää, tutustu MASCOTin työkaluliivien valikoimaan.

    MASCOTin työkaluliiveissä on monia taskuja ja lenkkejä, joihin mahtuu paljon erilaisia esineitä. Lähes kaikkien mallien rinta- ja etutaskut on vahvistettu CORDURA®-kankaalla, joka takaa hyvän kulutuksenkestävyyden erityisesti taskun pohjassa. Lisäksi rintataskuissa on magneetilla suljettava läppä, jonka ansiosta taskun sisältöön pääsee helposti käsiksi. Kaikissa MASCOTin työkaluliiveissä on vähintään yksi vasara- ja työkalulenkki.

    Kaikissa malleissa on riipputaskut, joissa on monenlaisia osastoja ja pidikkeitä. Riipputaskut on valmistettu kulutuksenkestävästä CORDURA®-kankaasta, ja veitsille, ruuvimeisseleille ja muille teräville työkaluille tarkoitetut taskut on vahvistettu Kevlar®-materiaalilla, joka tekee kankaasta pistonkestävää. Riipputaskuissa on myös nauloille tarkoitettu osasto. Joissakin työkaluliiveissä on hartiapehmusteet, jotka vähentävät työkalujen painon hartioihin kohdistamaa kuormitusta. Näin voit liikkua ilman, että liivi painaa hartioita.

    Muissa kuin heijastavista väreistä valmistetuissa työkaluliiveissä on käytetty verkkokangasta esimerkiksi selässä. Näin liivi toimii ylimääräisenä vaatekerroksena, mutta soveltuu käytettäväksi myös kuumalla ilmalla. Jos työsi edellyttää näkyvyyttä, MASCOTilla on myös näkyviä työkaluliivejä. Näkyvissä liiveissä on Teflon®-käsittely, jonka ansiosta liivin pinta hylkii likaa ja kangas pysyy puhtaana ja näkyvänä pidempään.