Talviliivit

    MASCOTin laajan valikoiman talviliivit sopivat ihanteellisesti kehon pitämiseen lämpimänä talvisin. Riippumatta siitä, tarvitsetko liivin eristäväksi keskikerrokseksi vai ylimääräiseksi kerrokseksi collegepaidan tai hupparin päälle, talviliivit ovat oiva valinta. Kaikki MASCOTin talviliivit ovat vettähylkiviä, joten pysyt lämpimänä ja kuivana koko päivän ajan. Tarjotakseen parhaan käyttömukavuuden kylmissä ympäristöissä työskenteleville, useimmat liivit ovat myös hengittäviä ja tuulenpitäviä.

    Valikoiman miellyttävistä materiaaleista valmistetut talviliivit vaihtelevat malleiltaan. Talviliivien eristävänä kerroksena toimii vuori, kuten turkisvuori tai CLIMASCOT®-vuori. MASCOT® ADVANCED -mallistoon kuuluu talviliivimalli, jossa on CLIMASCOT®-vuori. Liivi toimii siksi poikkeuksellisen hyvin eristävänä keskikerroksena liivin erinomaisen eristävyyden, suunnittelun ja kevyen painon ansiosta. Jotkin valikoiman talviliivit sisältävät myös BEARNYLON®-pintamateriaalia, joka on vettähylkivää ja erityisen kulutuksenkestävää. Lisäksi materiaalilla on eristäviä ominaisuuksia yhdistettynä esim. turkisvuoriin, jolla monet MASCOTin talviliivit on eristetty.

    MASCOTin talviliivit on varustettu monilla toiminnoilla ja yksityiskohdilla. Useiden talviliivien sivuilla oleva joustava kangas takaa joustavan istuvuuden ja erinomaisen liikkumisen vapauden työskenneltäessä. Joissakin liiveissä on myös joustavat hihansuut ja säädettävät painonapit vyötäröllä, joten ne on mahdollista saada istumaan tiukasti vartaloa vasten lämmön säilyttämiseksi. Lisäsuojaa kylmyyttä vastaan antavat MASCOTin talviliivit, joissa on pidennetty selkäosa ja korkea kaulus. Liiveissä on kaikki käytännölliset taskut, joita tarvitaan työkalujen säilyttämisessä. Liiveissä on myös D-rengas avaimille tai henkilökortille.

    Lisäksi valikoimaan kuuluu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti hyväksytty, fluoresoivasta materiaalista valmistettu talviliivi. Liivin pintamateriaalille on tehty Teflon®-käsittely, minkä ansiosta pinta hylkii likaa ja varmistaa näkyvyyden. Näkyvyyttä lisäävät entisestään liivin heijastintehosteet.