Pitkähihaiset piképaidat

  Pitkähihaiset piképaidat ovat hyvä valinta silloin, kun etsit töihin sekä ammattimaisen ilmeen antavaa että mukavaa yläosaa. Sellaisia ovat esimerkiksi MASCOTin pitkähihaiset piképaidat, jotka on valmistettu kosteutta imevästä ja pehmeästä 100-prosenttisesta puuvillasta.

  Moderni istuvuus ja hyvä liikkumisen vapaus

  MASCOTin valikoimaan kuuluu myös pitkähihaisia piképaitoja , joissa on moderni istuvuus. Tällaiset yläosat istuvat vartanlonmyötäisemmin klassiseen istuvuuteen verrattuna, mutta niissä on silti helppo liikkua. Valitse moderni istuvuus, jos haluat ammattimaisen ilmeen lisäksi hyvin tilaa käsivarsille, hartioille ja rintakehälle. Pitkähihaisten piképaitojen lisäksi löydät MASCOTin valikoimasta monia T-paitoja ja puseroita, joissa on moderni istuvuus.

  Kulutuksenkestäviä ja kosteutta imeviä ominaisuuksia

  MASCOTin pitkähihaiset pikeepaidat valmistetaan pikeeneuloksesta, joka on perinteisesti pikee- ja T-paidoissa käytetty kangastyyppi. Siitä valmistetut pitkähihaiset piképaidat ovat sekä kosteutta imeviä että kulutuksenkestäviä, joten niiden käyttöikä on pitkä. Pehmustettu niskasauma ei hierrä ja lisää siksi paidan käyttömukavuutta. Hihansuissa on hihan paikallaan pitävä resori.

  Perinteiset ja fluoresoivat värit

  Jos sinun on näyttävä hyvin työpaikallasi, löydät MASCOTilta pitkähihaisia piképaitoja myös fluoresoivissa väreissä ja EN ISO 20471 -sertifioinnilla. Huomiovärinen pikeepaita takaa näkyvyytesi, kun työskentelet riskialttiissa ympäristöissä. Paitaan ommellut heijastinnauhat auttavat sinua näkymään myös pimeällä. Heijastinnauhat ovat joustavaa materiaalia, joten ne eivät rajoita liikkumisen vapautta. Pikeepaidan nurja puoli on ihoa vasten miellyttävältä tuntuvaa puuvillaa. Jos tarvitset lisänäkyvyyttä, täydennä pikeepaitaa huomiovärisillä housuilla.