Huomioumpihaalarit

    Haalari on mainio valinta työvaatteeksi hyvää liikkumisen vapautta arvostaville. MASCOTilla on laaja valikoima huomioumpihaalareita eri fluoresoivissa väreissä, jotka varmistavat parhaiten näkyvyytesi työpaikalla.

    Turvallisesti päästä varpaisiin

    Jos valitset fluoresoivan kokohaalarin, olet se ylläsi täysin suojattu. Haalarin etu on se, että housujen ja takkien välistä ei vilku paljasta ihoa, mikä on toivottavaa varsinkin eteenpäin kumartuneena työskenneltäessä. Huomioumpihaalarit ovat loistava valinta, jos työskentelet liikenteen lähellä tai rakennustyömailla, joissa näkyvyys on ratkaisevan tärkeää. Voit myös käyttää huomioumpihaalaria päällysvaatteena, jos tarvitset nopeasti ja helposti puettavan suojavaatteen, joka vastaa kaikkia turvallisuus- ja näkyvyysvaatimuksia.

    Näy joka säällä

    Riippumatta siitä, tarvitsetko näkyvyyttä kesällä vai talvella, löydät MASCOTin valikoimasta tarpeitasi vastaavat huomioumpihaalarit. Tvillistä valmistettu kokohaalari toimii ympäri vuoden, sillä polyesterin ja puuvillan sekoitus tekee haalarista sekä mukavan että kulutuksenkestävän. Jos tarvitset suojaa tuulelta ja pakkaselta, löydät MASCOTilta myös tuulen- ja vedenpitävät huomioumpihaalarit turkisvuorilla, joka pitää sinut lämpimänä kylmänä vuodenaikana. Nämä huomioumpihaalarit on valmistettu MASCOTEX®-kankaasta, jonka nurjan puolen hengittävä laminaattipinta takaa vedenpitävyyden. Jos etsit kaikkein tiukimmat näkyvyysvaatimukset täyttävää huomiohaalaria, löydät MASCOTin valikoimasta myös useita haalareita, joilla on EN ISO 20471 -standardin luokan 3 mukainen hyväksyntä.