Riipputaskushortsit

    MASCOTin valikoimassa on erittäin käytännöllisiä ja kulutuksenkestäviä riipputaskushortseja, jotka sopivat hyvin lämpimiin työpäiviin. Jos työskentelet esimerkiksi rakennustyömaalla kuumana kesäpäivänä, ovat MASCOTin riipputaskushortsit ihanteellinen työvaate. MASCOTin shortseissa ei tarvitse tinkiä kulutuksenkestävyydestä, toiminnoista tai mukavuudesta.

    Huippuluokan kulutuksenkestävyys

    MASCOTin riipputaskushortsit ovat erittäin kulutuksenkestäviä. Taskut on vahvistettu kulutuksenkestävällä CORDURA®-kuidulla ja pistonkestävällä Kevlar®-materiaalilla, joten terävät työkalut eivät tee reikiä taskujen pohjiin. Kulutuksenkestävien materiaalien ansiosta shortsien käyttöikä on pitkä, vaikka säilyttäisitkin päivittäin taskuissa painavia ja teräviä työkaluja. Shortseissa on samoja käytännöllisiä taskuja kuin tavallisissa työhousuissakin, kuten riipputaskuja, reisitaskuja ja mittataskuja. Joidenkin mallien riipputaskuissa on magneetit, jotta naulat, ruuvit ja pikkuesineet pysyisivät paikoillaan.

    Erittäin mukavat käytössä, ainutlaatuinen liikkumisen vapaus

    Kun valitset MASCOTin riipputaskushortsit, saat mukavan kesäisen työvaatteen, jossa on helppo liikkua. Joissakin riipputaskushortseissa on joustavasta materiaaleista tehtyjä osia. Osa riipputaskushortseista on valmistettu puolestaan ULTIMATE STRETCH kankaasta. Tällainen kangas joustaa kaikkiin suuntiin, minkä ansiosta shortseissa on ainutlaatuinen liikkumisen vapaus, eivätkä ne purista tai hierrä pitkän työpäivän aikana. Kaikissa shortseissa on muotoonleikattu vyötärö, joka tulee vartalon liikkeitä kaikissa työasennoissa. Sen ansiosta tunnet olosi mukavaksi ja pystyt liikkumaan vapaasti koko työpäivän ajan.