Työpolvihousut

  MASCOTilla on laaja valikoima työ- ja suojavaatteita kaikkien eri toimialojen tarpeisiin. Jos teet töitä lämpimissä olosuhteissa, työpolvihousut ovat hyvä valinta työhousuiksi. Polvihousut sopivat mainiosti myös ulkona työskentelyyn kuumina kesäpäivinä, sillä ne ovat kevyet, mutta suojaavat silti polvia.

  Polvihousuja kaikille aloille

  Työskenteletpä sitten käsityöläis-, teollisuus-, logistiikka- tai rakennusalalla, löydät MASCOTilta työsi tarpeisiin sopivat työpolvihousut. Valikoimassamme on muun muassa suosittuja ULTIMATE STRETCH kankaasta valmistettuja polvihousuja, jotka ovat sekä vettähylkiviä, kulutuksenkestäviä että erittäin kevyitä. Jos käytät työssäsi mieluummin joustamattomasta kankaasta tehtyjä työpolvihousuja, meiltä löydät myös useita canvaksesta tai tvillistä valmistettuja malleja. Kaikille MASCOTin polvihousuille on yhteistä se, että ne ovat laadukkaat, mukavat käyttää ja hyvin kestävät.

  Pitkistä työhousuista tutut polvitaskut

  Polvien kunnollinen suojaaminen on tärkeää sellaisissa töissä, joissa joutuu työskentelemään polvi-istunnassa. MASCOTin valikoimassa on sekä polvitaskullisia että polvitaskuttomia polvihousuja. Monien mallien polvitaskut on valmistettu erittäin kulutuksenkestävästä CORDURA®-materiaalista, joka pidentää taskujen käyttöikää huomattavasti. Useita polvitaskuja voi myös säätää siten, että polvipehmusteet asettuvat aina oikeaan kohtaan suojaamaan polvia. Jos tarvitset säilytystilaa työkaluille, löydät MASCOTilta myös riipputaskuilla varustettuja työpolvihousuja.

  Noudata turvallisuusvaatimuksia

  Turvallisuudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka valitsisitkin työpolvihousut pitkien työhousujen sijaan. MASCOTin valikoimassa on useita työkäyttöön tarkoitettuja näkyviä työpolvihousuja, joiden fluoresoivien värien ja heijastinten ansiosta käyttäjä näkyy hyvin sekä päivänvalossa että pimeän tultua. Jos yhdistät fluoresoivat työpolvihousut näkyvästä kankaasta valmistettuun yläosaan, saat EN ISO 20471 -standardin kaikkia suojausluokkia vastaavan kokonaisuuden. Polvihousut voivat siis mainiosti kuulua työasuun, vaikka työsi edellyttäisikin luokan 3 suojavaatetusta.