Tietoisuus

  Kaikki valikoimamme tuotteet on kehitetty perustuen visioon, antaa sinulle alan parhaimmat, kestävimmät ja turvallisimmat työvaatteet. Olemme yksi Euroopan suurimmista työvaateiden ja turvajalkineiden valmistajista, ja olemme aina valmiita jakamaan tietoamme ja auttamaan sinua. Teemme kaiken minkä pystymme neuvomaan käsityöläisiä, urakoitsijoita, teollisuuden työntekijöitä ja paljon muita ammattilaisia valitsemaan juuri heidän ammattiinsa sopivat työvaatteet.

  MASCOTilla on laaja valikoima työvaatteita ja turvajalkineita eri toimialoille ja työtilanteille. Tällä sivulla voit lukea valikoimistamme, sertifikaateista, tekstiilimerkeistä ja materiaaleista. Voit myös lukea siitä, miten testaamme tuotteitamme ennen, tuotannon aikana ja sen jälkeen.

  MASCOT® WORKWEAR

  Yksi valikoima jokaiselle teollisuudenalalle

  Etsitkö sertifioituja turva-asusteita fluoresoivissa väreissä? Tarvitsetko turvallisia jalkineita, jotka pysyvät mukavina koko työpäivän ajan? Tai etsit työvaatteita, jotka soveltuvat teolliseen pesuun? MASCOTilla on laaja valikoima työvaatteita, suojaavia työasusteita ja turvajalkineita, joten löydät varusteesi, jotka sopivat sinulle ja ammatillesi. Lue lisää eri valikoimista alivalikoiman.

  Lue lisää

  Sertifioinnit - logo

  Sertifioitu turvallisuus

  Sanomme, että työvaatteemme on valmistettu parhaista perusteellisesti testatuista materiaaleista, mutta miten voit olla siitä varma, että vaatteet kestävät ympäristöissäsi, joissa työskentelet? Kaikki tuotteet MASCOTin valikoimassa on sertifioitu eri kansainvälisten standardien mukaisesti. Alivalikossa voit lukea lisää siitä, mitä tarkoittaa se, että työvaatteet on sertifioitu kestämään kylmää, sadetta, lämpöä, UV-säteitä, kemikaaleja tai sähköjännitystä. Lue lisää ja löydä työvaatteet tai turvajalkineet, jotka sopivat tarpeisiisi.

  Lue lisää

  Tekniikat mix - Työvaatteet & Jalkineet

  Alan parhaita tekstiilituotteita

  Vuodenaika, lämpötila, aktiivisuus ja työtehtävät vaikuttavat materiaaleihin, joissa työvaatteesi tulisi valmistaa. MASCOTilla kehitämme innovatiivisia materiaaleja, jotka täyttävät erilaiset eristys-, paino-, toiminta- ja liikkumisenvapauden vaatimukset. Työskentelemme yhdessä laadukkaiden tekstiilialan tuotemerkkien kanssa kuten CORDURA®, Kevlar®, TENCEL® ja Boa®. Lue lisää eri tekstiilien tuotemerkeistä alivalikosta.

  Lue lisää

  Fabrics - Kankaiden valvonta

  Oikeat materiaalit kaikkiin ympäristöihin

  MASCOTilla käytetään paljon erilaisia materiaaleja ja kangaslaatuja. Jokainen kankaistamme on valittu antamaan tuotteillemme oikeat ominaisuudet. Materiaali, josta olemme erityisen ylpeitä, on kangaslaatumme 311. Tämä kangaslaatu on neljään suuntaan venyvää. Kangas on erittäin joustava, kevyt ja mukava käyttää. Kangaslaatu 311 on muun muassa käytetty MASCOT® ADVANCED -tuoteryhmässä. Lue lisää eniten käytetyistä materiaaleistamme alivalikosta.

  Lue lisää

  TESTED TO WORK - logo

  Testattu ennen tuotantoa, sen aika, sekä sen jälkeen

  Testattu toimimaan on osa MASCOTin koko tuotantoa ja tapa toimia. Kaikki tuotteet testataan ennen tuotantoa, sen aikana ja sen jälkeen. Kaikki kangasominaisuuksista ompeluun ja valmiiseen tuotteeseen testataan sekä laboratoriossa että rakennustyömailla ympäri maailmaa, jotta varmistetaan, että tuotteet täyttävät, sekä meidän, että teidän laatu vaatimukset. Lue lisää testikeskuksesta alivalikosta.