Alusvaatteet

  Valitse tarpeitasi vastaavat alusvaatteet. Tarvitsetko kosteutta siirtäviä, eristäviä tai erittäin tehokkaasti eristäviä alusvaatteita? Käytä hakusuodattimia, niin löydät juuri sinulle sopivat tuotteet. Lue lisää alusvaatteiden ainutlaatuisista ominaisuuksista sekä väreistä, joiden perusteella osaat valita oikeanlaiset alusvaatteet.

  Tekniset alusvaatteet

  Oikeanlaisten alusvaatteiden valitseminen on haasteellista ja vaihtoehtojen määrä voi hämmentää. Alimpana kerroksena alusvaatteet ovat kuin toinen iho, ja niiden tulee olla erittäin miellyttävät, pehmeät ja joustavat. Kosteutta tehokkaasti siirtävät ja nopeasti kuivuvat kankaat sekä eristävät ominaisuudet tekevät alusvaatteista hyvät päällä.

  MASCOT esittelee uuden, innovatiivisen värikoodatun konseptin, joka auttaa sinua valitsemaan nopeasti kaikkein tehokkaimman ratkaisun. Se on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua täydellisen tuotteen löytämisessä, sillä jokainen pakkaus kuvaa selkeästi alusvaatteiden ominaisuuksia ja materiaaleja.

  Uudet alusvaatepakkaukset on jaettu seitsemään eri värikategoriaan, joiden jokainen väri edustaa sillä merkityn tuotteen ainutlaatuisia ominaisuuksia. PUNAINEN ja ORANSSI ovat värejä kylmempien olosuhteiden alusvaatteille, jotka ovat eristäviä, nopeasti kuivuvia ja kosteutta siirtäviä. VIHREÄ tarkoittaa jokapäiväisiä perustuotteita, kun taas SINISEN eri sävyt merkitsevät lämpimimpien päivien alusvaatteita: antibakteerisia, antistaattisia, kosteutta siirtäviä ja/tai UV-säteilyltä suojaavia.

  MASCOTin monitoiminnalliset alusvaatteet ovat mukavia ja joustavia sekä kosteutta vähentäviä ja lämpöä eristäviä. MASCOTin monitoiminnalliset alusvaatteet valmistetaan innovatiivisista materiaaleista, jotka on suunniteltu toimimaan yhdessä kehosi kanssa lämpötilaa ja kosteutta säädellen sekä eristäen. Ne varmistavat, että kehosi pysyy mukavuusalueellaan koko päivän huolimatta siitä, kuinka liikut ja minkälaisessa ympäristössä työskentelet.