Piképaidat

    Toivotko työvaatteiltasi sekä muodollista ilmettä että toiminnallisuutta? MASCOT esittelee laajan valikoiman piképaitoja, jotka sopivat erityisen hyvin silloin, kun haluat erottua eduksesi asiakastapaamisissa. Piképaitoja on saatavilla eri laatuluokituksissa aina tarpeittesi mukaan. MASCOTilla on poolopaitoja korkeimmassa laatuluokassa, jossa on otettu huomioon erityisesti kulutuksenkestävyys sekä mallin ja värin säilyvyys, sekä muita tuotteita, joiden hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Valittavanasi on tietenkin myös kahden edellä kuvatun tuoteryhmän väliin asettuvia, laadukkaita ja keskihintaisia tuotteita. Meiltä löydät sopivan tuotteen kaikkiin tarpeisiin. MASCOTin piképaidat on suunniteltu käytettäviksi toimistossa, rakennuksilla ja verstailla.

    Vahvista yrityksesi ilmettä

    Suurimmassa osassa MASCOTin tuotteita on tilaa logopainatukselle tai brodeeraukselle. Tämä koskee myös piképaitoja. Näin voit pitää huolen siitä, että yrityksesi nimi on aina selkeästi havaittavissa. Kun painatat yrityksesi logon työvaatteisiin, saat ilmaista mainosta ja tunnettavuutta, joista on paljon hyötyä sinulle ja työpaikallesi.

    Sopiiko jokin tietty väri yrityksesi logoon ja ilmeeseen? Laajasta valikoimasta voit valita omasi 23 eri mallikohtaisen värin joukosta. Tuotteita on saatavilla sekä yksi- että kaksivärisinä ja printtikuvioituina. MASCOTille on tärkeää, että kaikki voivat käyttää vaatteitamme. Siksi esimerkiksi poolopaitoja on saatavilla miesten ja naisten malleina.