Lasten haalarit

Tuotteet (1)
18919-231
MASCOT® ACCELERATE
4 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
Lapsi - Merkkiä

MASCOT-malliston lasten haalarit pitävät lämpimänä päästä varpaisiin. MASCOT-haalareissa lapset voivat leikkiä niin sateessa, lumessa kuin loskassakin. MASCOT valmistaa lasten haalarit tukevasta materiaalista, joka kestää kulutusta leikkipuistoissa, kiipeilytelineissä ja muissa ulkoleikeissä. Haalarit sopivat 3–8-vuotiaille, ja tarjolla on useita hyvännäköisiä väriyhdistelmiä.

Talvihaalari lapsille - Musta - MASCOT® ACCELERATE

Laadukkaat haalarit

Haalareita valittaessa kannattaa ehdottomasti panostaa laatuun. Se takaa, että haalarit tuntuvat mukavilta ja lapsi pystyy liikkumaan vapaasti. MASCOTin lasten haalarit ovat sekä hengittäviä että tuulen- ja vedenpitäviä. MASCOTin lasten haalareissa on eristävä ja tehokkaasti lämmittävä CLIMASCOT®-vuori. Polvet on päällystetty kulutuksenkestävällä CORDURA®-materiaalilla, joka pidentää haalarien käyttöikää.

Runsaasti toimintoja

MASCOTin lasten haalareissa on monenlaisia toimintoja ja yksityiskohtia, jotka tekevät niistä entistä houkuttelevampia. Irrotettavassa hupussa on vuori sekä auringolta ja tuulelta suojaava lippa, ja kätevissä etutaskuissa voi säilyttää pikkutavaroita. Lisäksi MASCOTin lasten haalareissa on lahkeensuissa vetoketjut, jotka helpottavat haalarin pukemista talvisaappaiden päälle. Napit varmistavat, etteivät vetoketjut aukea vahingossa. Heijastinten ansiosta lapsi on helppo havaita myös hämärässä.