Huomioliivit

    Vilkkaasti liikennöivillä teillä tai koneiden läheisyydessä työskentelevien on ensiarvoisen tärkeää tulla nähdyksi. MASCOTin laajan valikoiman huomioliivit on valmistettu fluoresoivista materiaaleista. MASCOTin huomioliivit takaavat näkymisen sekä päivänvalossa että pimeässä. Liivit on sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti, mikä takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden ja turvallisuuden. MASCOTin valikoiman huomioliivit on varustettu erilaisilla toiminnoilla ja yksityiskohdilla, joten löydät helposti omiin työtarpeisiisi soveltuvan liivin.

    Malleiltaan MASCOTin huomioliivit ovat liikenne-, lämpö-, talvi- tai työkaluliivejä. Tämä takaa sen, että löydät valikoimasta juuri omaan työhösi soveltuvat liivit. MASCOTin huomioliivejä on saatavilla eri fluoresoivissa väreissä ja eri kokoisina. Liivien fluoresoivat värit ovat keltainen, oranssi ja punainen. Liikenneliivit ovat isokokoisia, sillä ne on suunniteltu käytettäviksi muiden MASCOT-työvaatteiden päällä. MASCOTin huomioliivit on varustettu useilla käytännöllisillä yksityiskohdilla, kuten sisä- tai työkalutaskuilla työkalujen säilyttämistä varten.

    MASCOTin huomioliivit sisältävät myös sekä pystysuoria että poikittaisia heijastintehosteita. Monet MASCOTin huomioliivit ovat hengittäviä, tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, jotta ne takaisivat erinomaisen käyttömukavuuden myös vaihtelevissa sääoloissa.

    Saat MASCOTin yksinkertaista kirjainjärjestelmää käyttämällä nopean yleiskatsauksen siitä, miten voit helposti saavuttaa korkeamman turvallisuusluokan yhdistelemällä liiveihin muita vaatekappaleita. Tämä on ratkaisevaa, kun työsi vaatii parasta mahdollista turvallisuutta ja näkyvyyttä.