Huomiopiképaidat

  Mikäli työsi vaatii hyvää näkyvyyttä ympäri vuoden, ehdoton valintasi ovat huomiopiképaidat. Voit yhdistää pikeepaidan huomiovärisiin shortseihin tai polvihousuihin. Ne ylläsi työskentelet turvallisesti myös kesän kuumina päivinä.

  Näkyvyyttä ja turvallisuutta kesään

  Huomiopiképaidat ovat osa MASCOTin useimpia suojavaatemallistoja. Kaikille pikeepaidoille on yhteistä se, että ne ovat sertifioidusti turvallisia ja näkyviä. Valikoimaamme kuuluu sekä yhden että kahden värin huomiopiképaitoja perinteisissä fluoresoivissa väreissä, joita ovat keltainen, punainen ja oranssi. Näistä vaihtoehdoista löydät varmasti makusi mukaisen huomiopiképaidan. Paitaan voi myös painattaa yrityksen logon ilman, että se vaikuttaa turvallisuuteen. Jos logo on kokovaatimusten mukainen, pikeepaidan sertifiointi ei muutu.

  Keskiössä käyttömukavuus ja toiminnallisuus

  Kaikkien MASCOTin huomiopiképaitojen materiaalit on valittu käyttömukavuutden, toiminnallisuuden ja liikkumisen vapauden kannalta. Polyesterin ja puuvilla yhdistelmän ansiosta pikeepaidat ovat sekä kulutuksenkestäviä että miellyttäviä ihoa vasten. Useissa MASCOTin huomiovärisissä piképaidoissa on tuuletusreiät kainaloissa sekä joustavat heijastinnauhat, jotka eivät rajoita liikkumisen vapautta. Jotkin huomioväriset pikeepaidat on varustettu sivutaskuilla esimerkiksi puhelimen tai silmälasien säilyttämistä varten, mikä onkin kätevää kesäisin, jolloin takkia ei välttämättä käytetä.

  Yhdistä fluoresoiviin asusteisiin

  Jos pidät vartalonmyötäisistä malleista, valitse huomiopiképaita, jonka istuvuus on moderni. Jos taas väljempi malli on enemmän sinun makuusi, valitse MASCOTin pikeepaidoista sellainen, jonka istuvuus on klassinen. Huolimatta siitä, minkä mallin valitset, löydät MASCOTin valikoimasta monia mahdollisuuksia yhdistellä huomiovärisiä yläosia fluoresoiviin housuihin, shortseihin, polvihousuihin ja asusteisiin.