Pitkät työtakit

    Pitkä työtakki on usein hyvä ratkaisu töissä, joissa altistuu jatkuvasti öljyroiskeille tai vastaavalle lialle. MASCOTin pitkät kulutuksenkestävät työtakit suojaavat sinua ja vaatteitasi pahimmalta lialta. Pitkien työtakkien materiaali on 65-prosenttista polyesteriä, joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja. Lisäksi niissä on paljon muita työkäyttöön soveltuvia ominaisuuksia.

    MASCOTin pitkät työtakit on tarkoitettu käytettäväksi muiden vaatteiden päällä, ja siksi ne istuvat erittäin väljästi. Takkien selässä on laskos, jonka ansiosta istuvuus näyttää vartalonmyötäisemmältä liikkumisen vapauden heikentymättä. Liikkumisen vapautta lisäävät entisestään sivusaumojen halkiot. MASCOT® Gladstone -mallissa on ergonomiset, halkiolliset hihat, jotka on helppo kääriä ylös tarvittaessa. Pitkä työtakki on nimensä mukaisesti pitkä, mutta jos kaipaat lisäsuojaa reisille, valitse vieläkin pidempi malli MASCOT® Washington.

    Koska pitkä työtakki on työvaatteiden päällimmäinen kerros, se on varustettu niin etu-, rinta- kuin sisätaskuillakin. MASCOT® Parma -mallin toinen rintatasku on yhdistetty puhelin- ja kynätasku. Puhelintaskun läppä on säädettävä, joten tasku sopii täydellisesti kaikille puhelinmalleille. Taskuissa on joko piilotetut painonapit tai niissä ei ole ollenkaan nappeja tai vetoketjuja, jotka naarmuttaisivat ympäristöä. Sama koskee myös koko takkia, sillä kaikki mallit voi avata ja sulkea piilotetuilla painonapeilla.