PU-saappaat (ilman turvaluokituksia)

  MASCOTin mallistossa on PU-varsikenkiä eli tavallista kulutuksenkestävämpiä kumisaappaita. Osassa niistä on turvaominaisuuksia ja osassa ei. Koska jalkineet ovat vedenpitäviä, jalat pysyvät kuivina jopa tuntikausia kestävässä käytössä. Saappaissa on liukastumista estävä, iskunkestävä sekä bensiiniä ja öljyä hylkivä pohja. Se takaa pidon ja varmat askeleet jopa liukkailla lattioilla ja pitää siten huolta jaloistasi koko pitkän ja kiireisen työpäivän ajan. MASCOTin taipuisat PU-varsikengät ehkäisevät testatusti liukastumisia kaltevilla ja liukkailla pinnoilla (SRC) ja kestävät pesun 40 asteessa.

  Kestävät kumisaappaat

  MASCOTin kumisaappaat valmistetaan PU-materiaalista. Se on erityisen kulutuksenkestävää ja pysyy pitkään siistinä. Jalkoja on helppo liikutella, koska materiaali on taipuisaa. Lisäksi PU on käytössä kätevää, koska se hylkii öljyä, rasvaa, lietettä ja bensiiniä.

  Soveltuu pesulasopimuksiin

  PU-varsikengät voi pesettää pesulasopimuksella 40 asteessa. Se on lämpötila, joka aktivoi pesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ominaisuudet. Käyttö on siis hygieenistä, eivätkä bakteerit pääse leviämään sen paremmin navetassa, meijerissä kuin kalastusaluksellakaan. Osa MASCOTin saappaista soveltuu pesulasopimuksiin, koska niihin voi painaa HF-sirun siirtokuvana. Monissa malleissa on kantapään kohdalla pieni pykälä, joka helpottaa saappaiden riisumista käsiä likaamatta. Tällä tavoin jalkineet edistävät hygieniaa esimerkiksi elintarvike- ja terveydenhoitoalalla ja pitävät jalat kuivina märillä alustoilla. Pituutta voi säätää omia tarpeita vastaavaksi taittamalla varren alas.

  Jalkineet kalastajille, elintarvikealalle ja kauppapuutarhoihin

  MASCOTin PU-varsikengät sopivat toimialoille, joilla hygieenisyys ja turvallisuus on tärkeää. Ne ovat hyvä valinta ammattikalastajille, maanviljelijöille ja puutarhureille, sillä kaikissa näissä ammateissa tarvitaan liukastumista estäviä ja vedenpitäviä jalkineita, joista lika ja bakteerit on helppo pestä pois.