Neuletakit

  Etsitkö miellyttävää takkia, joka suojaisi viimalta ja sään vaikutuksilta ja joka olisi samalla sopivan lämmin? MASCOTin monipuolisen valikoiman neuletakit on valmistettu parhaista materiaaleista tarjotakseen erinomaisen liikkumisen vapauden ja poikkeuksellisen käyttömukavuuden.

  Torju viima ja sade myös neuleen avulla

  Jotkin MASCOTin neuletakit on valmistettu kolmesta kangaskerroksesta: Uloimpana on neuletta, sisimpänä fleeceä ja näiden keskellä kalvo, joka tekee takeista sekä hengittäviä, tuulenpitäviä että vettähylkiviä. Modernit neuletakit ovat siksi mainio vaihtoehto perinteiselle softshellille. Nämä neuletakit sisältävät myös stretch-materiaalia, joka tekee niistä entistäkin joustavampia.

  Pysy lämpimänä ja kuivana useamman kerroksen avulla

  Kylmiin työpäiviin pukeuduttaessa on hyvä ajatella kerroksittain. Työskentelitpä sitten rakennus-, teollisuus- tai käsityöläisalalla, voit löytää valikoimasta itsellesi sopivan neuletakin. Takkien pinnan rakenteet eroavat paljon toisistaan neuletyypin mukaan. Neuletakit sopivat ulkokerrokseksi, sillä ne suojaavat hyvin kylmältä säältä. MASCOT suosittelee, että miellyttävät neuletakit yhdistettäisiin fleecepaitoihin, collegepaitoihin, liiveihin, T-paitoihin ja hengittäviin alusvaatteisiin, jolloin käyttäjä voi pysyä lämpimänä ja kuivana koko päivän ajan.

  Käytännöllisiä kaikissa työtilanteissa

  Kaikki MASCOTin valikoiman neuletakit on varustettu käytännöllisillä taskuilla, joissa voi säilyttää kaikkea tarvitsemaansa helposti ja turvallisesti. Takeissa on myös korkea kaulus, joka suojaa kaulaa viimalta. Halusitpa sitten pitkällä tai lyhyellä vetoketjulla varustetun takin, MASCOTin valikoiman neuletakit tarjoavat toiveitasi vastaavia vaihtoehtoja.