Lämpöhousut

    Jos työskentelet ulkona kylmällä säällä tai muissa kylmissä oloissa, lämpöhousut ovat oiva valinta lämpimänä pysymiseksi. MASCOTin lämpöhousut sopivat moniin käyttötarkoituksiin. Niitä käytetään tyypillisesti joko sisätiloissa kylmissä ympäristöissä tai työhousujen alla ylimääräisenä eristävänä kerroksena lämpimänä pysymiseksi kylminä työpäivinä. MASCOTin valikoiman käytännölliset lämpöhousut ovat korkealaatuisia.

    MASCOTin lämpöhousut tarjoavat käytännöllisyyttä ja lämpöä useimpiin työtilanteisiin riippumatta siitä, tapahtuuko työskentely ulkona vai pakaste- ja kylmätiloissa. Housujen lahkeissa on säädettävät painonapit tai resorireunat, joten housut pysyvät tiukasti kiinni ja pitävät kylmyyden loitolla.

    Suositut lämpöhousut ovat saatavilla kahdessa eri värissä (valkoinen ja laivastonsininen). Myös MASCOTin valikoiman muut lämpövaatteet ovat saatavilla samoissa väreissä, joten voit halutessasi saada helposti aikaan asukokonaisuuden. Lämpöhousujen kanssa voidaan pitää esimerkiksi lämpötakkia tai lämpöliiviä, jolloin koko vartalo pysyy suojattuna kylmyydeltä. MASCOTilla on laaja valikoima lämpövaatteita, joten sinulla riittää vaihtoehtoja löytää työhösi soveltuvat tuotteet. Osa tuotteista on mahdollista pestä kuumassa, jopa 95 ºC:ssa.

    MASCOTin lämpöhousut on valmistettu polyesterivanua sisältävästä ultraäänihitsatusta tikkikankaasta, minkä ansiosta housut kestävät pitkään ja eristävät lämpöä erinomaisesti. Ultraäänihitsaus pelkkien saumojen sijasta takaa erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden. Lämpöhousuissa on Oeko-Tex® Standard 100 -merkintä, joka takaa, etteivät tuotteet sisällä terveydelle haitallisia aineita.