Suositukset

  MASCOT tekee yhteistyötä tuhansien yritysten kanssa yli 60 maassa. Lue, mitä mieltä asiakkaamme, liikekumppanimme ja muut ovat meistä, tuotteistamme ja verkkopalveluistamme.

  Yhteistyö MASCOTin kanssa

  Tyytyväiset asiakkaat ovat lojaaleja asiakkaita. Lue, millaista yhteistyötä omasi kaltaiset yritykset voivat tehdä MASCOTin kanssa.

  Tarmac - A CRH Company

  »Tiivis yhteistyö tiimiemme kanssa antoi MASCOTille käsityksen työntekijöiden saapasongelmista. Työmailla käydyt keskustelut loivat pohjan täysin uuden, Tarmacin työntekijöiden tarpeet huomioivan saapasmallin suunnittelulle. Tiukat testit varmistivat uuden saappaan kestävyyden, käyttömukavuuden ja vedenpitävyyden.

  MASCOT testautti jalkineita ensin muutamilla työntekijöillä ja myöhemmin isommalla joukolla Tarmacin työmailla, muun muassa varikollamme Agecroftissa.

  Onnistuneiden testien ja henkilöstön antaman myönteisen palautteen ansiosta nämä seuraavan sukupolven turvajalkineet ovat nyt tuotannossa ja helposti saatavilla brittimarkkinoilla.«

  Lue lisää tästä aiheesta

  Siemens Gamesa

  »Siemens Gamesa on tehnyt yhteistyötä Mascotin kanssa eri puolilla maailmaa jo vuosien ajan. Yrityksen teknikot, tehdastyöläiset ja muut työntekijät niin maalla kuin merelläkin antavat korkeat pisteet Mascotin tuotteiden laadulle, luotettavuudelle ja käyttömukavuudelle.«

  »Kun olimme vuonna 2016 avaamassa Hulliin lapojenvalmistustehdasta, Mascot oli itsestään selvä valinta. Yli 900 uuden työntekijän varustaminen yli 20 000 tuotteella ei ollut mikään helppo tehtävä, mutta Mascot hoiti homman mahdollisimman sujuvasti.«

  Lue lisää tästä aiheesta

  PCH logo

  »Yhteistyömme MASCOTin kanssa on jatkunut jo yli 15 vuotta. Onnistumisen avaimia ovat MASCOTin modernit ja innovatiiviset tuotteet, laatu, näppärät jakeluratkaisut ja erinomainen tiimityö!«

  Portakabin logo

  «Frontmatec kattaa useita yhteensulautuneita yrityksiä, joilla on tuotanto- ja palvelukeskuksia monissa eri maissa. Uuden yhteisen identiteetin korostamiseksi halusimme kaikkien työntekijöiden käyttävän yhtenäisiä työvaatteita. Ovathan työntekijät yrityksemme ja brändimme näkyvin ilmentymä. Halusimme työvaatteiden olevan laadukkaita, mukavan tuntuisia ja työntekijöidemme kannalta toiminnallisia. Henkilöstömme on pystyttävä työskentelemään tehokkaasti erilaisissa tehtävissä ja ympäristöissä – sekä sisällä että ulkona ja sekä kylmässä että kuumassa. MASCOTista löysimme sopivan kumppanin, joka täyttää tiukat vaatimuksemme ja tarjoaa käyttöömme optimaalisen työvaatemalliston. Meillä on monia toimipisteitä, mutta MASCOT® SmartStoren ansiosta työvaatteiden tilaaminen ja käsittely hoituvat helposti yhdessä järjestelmässä»

  Lue lisää globaaleista työvaateratkaisuista

  Wienerberger logo

  «Kun tutustuimme MASCOT® WORKWEAR Global Key Account -konseptiin, tiesimme löytäneemme laadukkaiden työvaatteiden valmistajan, joka on läsnä laajasti eri puolilla Eurooppaa, jolla on huolellisesti dokumentoidut omat tuotantolaitokset ja joka pystyy täyttämään pitkän vaatimuslistamme.

  Vuosi projektin käynnistymisen jälkeen voimme vakuuttaa, että MASCOT on ollut odotustemme mukainen ja työntekijät ovat tyytyväisiä uusiin työvaatteisiinsa kaikissa niissä maissa, joissa käyttöönottovaihe on saatu päätökseen. Henkilöstömme esittelee Wienerbergerin uutta, entistä ehompaa imagoa ylpeydellä ja nauttii työskentelystä aiempaa turvallisemmassa ympäristössä.

  Voin suositella MASCOTia kumppaniksi kansainvälisiin työvaateprojekteihin ja pystyn allekirjoittamaan MASCOTin väitteen, jonka mukaan se on asiantuntija sekä paikallisesti että globaalisti.»

  Lue lisää tästä aiheesta

  Verkkopalvelut

  Lue suosituksia asiakkailta, jotka käyttävät digitaalisia työkalujamme verkossa.

  st andrews timber logo

  »Integroimme yrityksemme verkkosivustolle MASCOT® WebShopin, joka on osoittautunut mahtavaksi markkinointityökaluksi. 55 % MASCOT-tuotteiden kokonaismyynnistä on tähän mennessä tapahtunut verkkokaupassa ja loput 45 % myymälöissämme.«

  Lue lisää tästä aiheesta

  »Tavoitteenamme oli hankkia yrityksemme eri osastojen työntekijöille laadukkaat vaatteet nopeasti, helposti ja ilman turhia paperihommia. Halusimme yksinkertaistaa hankintaprosessimme.

  Mascot on täyttänyt kaikki odotuksemme ja tukenut meitä erinomaisesti.

  Mascotin merkittävimpiä etuja ovat suuri varastokapasiteetti ja Mascot Smart Store, josta voi tilata myös muiden valmistajien tuotteita. Mekin saimme tilattua kaikki työvaatteemme ja henkilönsuojaimemme yhden ja saman järjestelmän kautta.«

  Lue lisää MASCOT® SmartStoresta

  Frontmatec

  »MASCOT on meille kansainvälinen yhteistyökumppani, joka pystyy toimittamaan laadukkaita työvaateratkaisuja työntekijöillemme kaikkialla Euroopassa. Yrityskuvamme muodostuu rakentamiemme rakennusten laadun kautta, ja MASCOTin tuotteet tukevat työskentelyämme rakennustyömailla ja tehtaissa. Työvaatteiden toimivuus ja mukavuus antavat työntekijöillemme erinomaiset edellytykset tarjota vain parasta palvelua.«

  Lue lisää MASCOT® SmartStoresta

  Marel logo

  «MASCOT® SmartStore on helppokäyttöinen ohjelma. Työntekijämme tilaavat uudet työvaatteensa luettelosta, joka sisältää vain valitsemamme tuotteet. MASCOT® SmartStoressa tehtyjen tilausten hallinnointi tapahtuu Marelin Aarhusin toimistossa. Järjestelmää käyttää 275 työntekijää seitsemässä eri maassa, ja olemme siihen tyytyväisiä. Tilausten tekeminen ja uusien työvaatteiden käsittely sujuu helposti ja nopeasti, ostoksia voi seurata tilastojen avulla, tuotteet pakataan jokaiselle työntekijälle erikseen ja toimitukset ovat suurelta osin ongelmattomia.»

  Lue lisää MASCOT® SmartStoresta

  Tuotteet

  Tuotteemme ovat laadukkaita ja huolella testattuja. Olemme siitä todella ylpeitä, mutta sinun ei tarvitse uskoa vain meidän sanaamme. Lue, miksi tuhannet työntekijät haluavat pukeutua päivästä toiseen MASCOTin tuotteisiin.

  ABP Logo

  A59EA7DC-B598-4ED9-859C-DA14B4E6FFD1

  Lue lisää tästä aiheesta

  Team Rosberg | MASCOT WORKWEAR logo

  Team Rosberg on kansainvälisellä tasolla autourheilussa kilpaileva moottoriurheilutalli. MASCOT on Team Rosbergin virallinen työvaatetoimittaja DTM-sarjassa. Jörg Pfahl, Director Marketing & Sponsoring Team Rosberg: ”Haluamme tarjota kuljettajillemme ja työntekijöillemme parhaita mahdollisia tuotteita, jotta he voisivat työskennellä mahdollisimman tehokkaasti. Laatu, mukavuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia, kun työskennellään moottoriurheilun edellyttämissä erityisolosuhteissa. Paitsi että tuotteiden on toimittava eri käyttötarkoituksissa, asetamme tiukat vaatimukset suunnittelulle ja sen tunnistettavuudelle. MASCOTin toimittamat asut paitsi tuntuvat yllä erittäin mukavilta, myös näyttävät erinomaisilta. Löydämme tuotevalikoimasta aina tismalleen tarpeisiimme sopivat tuotteet, vaikka tarpeemme ovat toisinaan varsin erikoisia. Kumppanuutemme MASCOTin kanssa perustuu luottamukseen ja tuttavalliseen ilmapiiriin. Molemmat yritykset ovat erittäin omistautuneita asialleen, ja se onkin menestyksen salaisuus. Arvostamme erittäin paljon MASCOTin vahvaa panostusta sosiaalisesti vastuulliseen tuotantoon.”

  Lue lisää tästä yhteistyöstä

  High Class Racing

  ”Paitsi että vaatteet antavat meille yksilöllisen ja yhtenäisen ilmeen, ne myös kestävät kovan työn. Mekaanikon työ asettaa tiukat vaatimukset työvaatteiden istuvuudelle ja mukavuudelle. Mukavuus ja suojaus ovat välttämättömiä, ja saamamme MASCOT-tuotteet täyttävät odotuksemme.

  Kun työskentelemme autojen parissa, meidän on voitava vaihtaa asentoa vaivattomasti. Sekä housujen että shortsien materiaali on uskomattoman joustavaa ja tuo meille erittäin paljon liikkumisenvapautta. Niitä on erittäin mukavia käyttää. Kesäisin kisojen aikana lämpötilat voivat nousta uskomattoman korkeisiin lukemiin! Vaatteiden kevyt materiaali sopii täydellisesti hellepäiviin.” - Thomas, mekaanikkona

  Lue lisää tästä yhteistyöstä

  TSC Logo

  ”Olen positiivisesti yllättynyt”, Pascal Meier sanoo tarkastellessaan uusia työvaatteitaan. Pascal Meier on työskennellyt TCS-tiepalvelussa Bielin alueella Sveitsissä 33 vuoden ajan, ja hänelle tärkeintä työvaatteissa on kangas. Sen tulisi tuntua mukavalta ihoa vasten ja olla mielellään kesällä viilentävää ja talvella lämmittävää. Tämä toive näyttää nyt toteutuneen.

  ”Vaatteet tuntuvat mukavilta. Se on toiminnallisuuden ja näkyvyyden lisäksi tärkeää, sillä vietämme paljon aikaa autossa.”

  Lue lisää tästä aiheesta

  Falck logo

  »MASCOT on ollut taitava tunnistamaan tarpeemme. Olemme löytäneet useimmille työntekijöillemme vaatteet MASCOTin kattavasta perusmallistosta, mutta välillä olemme tarvinneet myös omiin tarpeisiimme mukautettuja tuotteita. MASCOT on auttanut niiden kehitystyössä. Räätälöidyt tuotteet sopivat yhteen perusmalliston tuotteiden kanssa, mutta täyttävät esimerkiksi taskuille asettamamme erityisvaatimukset. Työntekijämme ovat testanneet tuotteiden toimivuuden ja istuvuuden ennen tuotannon käynnistämistä. Koska olemme siten saaneet tuotteita, jotka vastaavat toiveitamme ja tarpeitamme. Siitä on meille selvää hyötyä.«

  Lue lisää tuotteiden räätälöinnistä yrityksen tarpeiden mukaan

  Logo-Sacco
  Företaget Sacco har varit verksamt i nästan 20 år i civil- och industribyggbranschen. Företaget är baserat i norra Italien och arbetar uteslutande med sin egen skickliga arbetsstyrka. För herr Sacco, ägare och vd, är det avgörande att hans medarbetare alltid är välklädda och igenkännbara som ett enat team som talar samma språk, trots de många nationaliteter som har arbetat tillsammans under en lång tid. »Av denna anledning, efter att ha testat olika märken, har Sacco i MASCOT hittat en bra partner för att utrusta våra arbetslag och våra tekniker. Kläderna är mycket tåliga och bekväma, varma men också lätta, med användbara och estetiskt tilltalande hi-vis-material. Sist men inte minst var de valda färgerna också viktiga – rött är den färg som identifierar Sacco på marknaden«, säger VD:n Massimo Sacco.

  Me MASCOTissa haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevia ja edistyksellisiä ratkaisuja. Uskomme, että hyvien asiakassuhteiden eteen on jatkuvasti tehtävä töitä.

  Haluamme kiittää kaikkia kumppaneitamme ystävällisistä sanoista. Teidän suositustenne ansiosta yrityksemme pystyy kasvamaan ja kehittymään.

  Haluaisitko sinäkin jakaa kokemuksesi kanssamme? Kirjoita osoitteeseen marketing.support@mascot.dk ja kerro näkemyksesi tuotteistamme, palveluistamme ja yhteistyöstämme. Olisimme palautteesta todella iloisia!