Yksilölliset tuotemuokkaukset

  Käytettävissä enemmän kuin pelkkä vakiovalikoima

  Individual design

  Suurissa yrityksissä, joissa on enemmän yksilöllisiä tarpeita, MASCOTin vakiovalikoima ei välttämättä riitä. Tällöin yksi mahdollisuus on hyödyntää räätälöityä MASCOT-ratkaisua. Tarvitseeko yrityksesi ehkä erikoiskokoja, lisää taskuja tietyille työkaluille, jotain toista kangasta tai muuta väriä. Tai ehkä yrityksesi toivoo meidän valmistavan yhtä tai useampaa aivan uutta tuotetyyppiä. Kaikki tämä on mahdollista ja asiantuntijamme ovat käytettävissä, jotta voimme löytää yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

  Individual fitting

  MASCOT luokittelee useat yksilölliset tuotemuokkausmahdollisuudet hiukan eri tavoilla muutosten laajuuden mukaan. Joidenkin erikoisvalmisteisten tuotetyyppien kohdalla tämä merkitsee tilattavien tuotteiden vähimmäismäärää sekä toimitusaikaa, joka luonnollisesti on vakiotuotteita pitempi. Asia sovitaan erikseen kunkin tilauksen kohdalla.

  Individual products

  Tarvitsetko erityistilauksia tai muita yksilöllisiä muutoksia? Ota yhteyttä MASCOT-yhteyshenkilöön tai omaan jälleenmyyjääsi. Hän voi opastaa sinut eteenpäin, jotta yrityksesi saa tarpeitaan täysin vastaavia työvaatteita.