Toimialat

Eri ammateissa ja toimialoilla tarvitaan erilaisia työvaatteita ja -jalkineita. Koska MASCOTin mallistossa on työvaatteita monille eri teollisuudenaloille, työvaatteet voi valita työtehtävien tai toimialan mukaan. Tuotteita valmistetaan ominaisuuksiltaan erilaisista materiaaleista. Istuvuuksissa on valinnanvaraa, ja käteviä yksityiskohtia ja toimintoja on runsaasti. Voit siis valita työvaatteet, jotka vastaavat toimialasi vaatimuksia, mutta täyttävät myös omat henkilökohtaiset toiveesi.

Täällä saat yleiskuvan niistä monista toimialoista ja ammattiryhmistä, joille MASCOT on suunnitellut tuotteita ja vaatemallistoja. Poimi ideoita ja ehdotuksia oman työvaatekokonaisuutesi koostamiseen.

Rakennus, korjaus, tuotanto - Merkkiä

Rakennus, korjaus, tuotanto

Etsi tätä merkkiä, jos olet töissä käsityö- tai rakennusalalla esimerkiksi puuseppänä, sähköasentajana, maalarina, asentajana jne.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Rakennusala - Merkkiä

Rakennusala

Tämä merkki osoittaa tukevat ja kulutuksenkestävät tuotteet, jotka sopivat käsityöalojen yrittäjille, tietyöläisille, purkutyömailla työskenteleville ja muille vastaaville aloille.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Kevyt teollisuus ja kuljetusala - Merkkiä

Kevyt teollisuus ja kuljetusala

Tällä merkillä merkityt tuotteet sopivat elektroniikka-, asennus-, tuotanto-, varasto- ja kuljetusalalle.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Raskas teollisuus - Merkkiä

Raskas teollisuus

Etsi tätä merkkiä, jos työskentelet metallitöissä, konetuotannossa tai seppänä.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Offshore- ja tuulivoimateollisuus - Merkkiä

Offshore- ja tuulivoimateollisuus

Tällä merkillä merkityt tuotteet sopivat offshore- ja tuulivoimateollisuuteen sekä muille huomiovaatteita edellyttäville toimialoille.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Elintarvikkeet ja tuotanto - Merkkiä

Elintarvikkeet ja tuotanto

Etsi tätä symbolia, jos tarvitset tuotteita elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla on tarkat hygieniaa ja (teollista) pestävyyttä koskevat vaatimukset.

Katso tuotteita

Corporate Wear - Merkkiä

Corporate Wear

Tämän merkin alle on koottu profiilituotteita esimerkiksi konsulenteille, myynti- ja palveluammatteihin sekä muille toimialoille, joilla edustava ulkoasu on tärkeä.

Lisätietoa ja tuotekuvia

Löydä tarvitsemasi toiminnot

Istuvuus ei ole ainoa asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota työvaatteita hankittaessa. Jos olet käsityöläinen, tarvitset paljon taskuja ja lenkkejä työkalujen säilyttämistä varten. Jos taas työskentelet teollisuudessa, on toivottavaa, että työvaatteesi säilyttävät istuvuutensa ja värinsä pesusta toiseen ja että ne kestävät teollisuuspesun ja -kuivauksen. Palvelualalla on puolestaan tärkeää antaa asiakkaalle ammattimainen vaikutelma. Löydät MASCOTilta kaiken, mitä sinä ja yrityksesi työntekijät työssänne tarvitsette. Jos etsit tuotteita, joilla on tietty sertifiointi tai tiettyjä ominaisuuksia, löydät etsimäsi tarkennetun tuotehaun avulla.

Farkut riipputaskuilla - Ympäristö
MASCOT® HARDWEAR - T-Paita, Housut & Vyö - Ympäristö
Ympäristö - EN ISO 20471 - Vaatteet
MASCOT® HARDWEAR Työhousut - Mies - Ympäristö
A381DC74-EAA5-413F-8D76-B70501DC9A15 - Mies - Työvaatteet
Vaatteet Punainen/Tummansininen
14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Työpaikka - MASCOT® ADVANCED
MASCOT® SAFE SUPREME - Hi-vis oranssi Vaatetus
2 Miehet & 2 Naiset - Toimistotyöntekijät
A0D6639B-D31F-4CE0-907E-2E285A86F634 - 2 Naiset - Koboltinsininen Työvaatteet
Takki & Housut Valkoinen - 4883C1E1-D6A9-48A5-B6D7-BF24CE4AECA2 - Ympäristö - MASCOT® UNIQUE
MASCOT® UNIQUE Vihreä - Takki & Housut - Ympäristö
MASCOT® SAFE YOUNG - Työtakki Hi-vis punainen - Mies - Ympäristö

MASCOTin laajaan valikoimaan kuuluu työvaatteita ja turvajalkineita, joiden joukosta löytyy sopivia tuotteita rakennus-, käsityö-, teollisuus-, kuljetus- ja palvelualoille. Työvaatteiden ominaisuudet, materiaalit, värit ja ulkonäkö vaihtelevat työympäristön ja työtehtävien mukaan. Siksi on tärkeää valita juuri oman alan työhön suunnitellut työvaatteet, jos haluat pysyä mahdollisimman tehokkaana koko työpäivän ajan.

Jos yrityksesi tarvitsee vaatteita, joita ei ole vakiomallistossamme, yksi mahdollisuus on toteuttaa ne erikoistilauksena toiveittenne perusteella.