Toimialat

  Eri ammateissa ja toimialoilla tarvitaan erilaisia työvaatteita ja -jalkineita. Koska MASCOTin mallistossa on työvaatteita monille eri teollisuudenaloille, työvaatteet voi valita työtehtävien tai toimialan mukaan. Tuotteita valmistetaan ominaisuuksiltaan erilaisista materiaaleista. Istuvuuksissa on valinnanvaraa, ja käteviä yksityiskohtia ja toimintoja on runsaasti. Voit siis valita työvaatteet, jotka vastaavat toimialasi vaatimuksia, mutta täyttävät myös omat henkilökohtaiset toiveesi.

  Täällä saat yleiskuvan niistä monista toimialoista ja ammattiryhmistä, joille MASCOT on suunnitellut tuotteita ja vaatemallistoja. Poimi ideoita ja ehdotuksia oman työvaatekokonaisuutesi koostamiseen.

  Rakennus, korjaus, tuotanto - Merkkiä

  Rakennus, korjaus, tuotanto

  Etsi tätä merkkiä, jos olet töissä käsityö- tai rakennusalalla esimerkiksi puuseppänä, sähköasentajana, maalarina, asentajana jne.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Rakennusala - Merkkiä

  Rakennusala

  Etsi tätä merkkiä, jos olet töissä urakoitsijana, tietyöläisenä, purkutyömaalla tai muulla vastaavalla alalla.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Kevyt teollisuus ja kuljetusala - Merkkiä

  Kevyt teollisuus ja kuljetusala

  Etsi tätä merkkiä, jos työhösi kuuluu esimerkiksi elektroniikka-, kuljetus- tai varastotöitä, asennusta tai tuotantoa.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Raskas teollisuus - Merkkiä

  Raskas teollisuus

  Etsi tätä merkkiä, jos työskentelet esimerkiksi metallitöissä, konetuotannossa tai seppänä.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Offshore- ja tuulivoimateollisuus - Merkkiä

  Offshore- ja tuulivoimateollisuus

  Etsi tätä merkkiä, jos tarvitset suojaavia tuotteita offshore- ja tuulivoimateollisuuteen tai muille toimialoille.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Elintarvikkeet ja tuotanto - Merkkiä

  Elintarvikkeet ja tuotanto

  Etsi tätä merkkiä, jos tarvitset tuotteita elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla on tarkat hygieniaa ja (teollista) pestävyyttä koskevat vaatimukset.

  Katso tuotteita

  Corporate Wear - Merkkiä

  Corporate Wear

  Etsi tätä merkkiä, jos kaipaat profiilituotteita esimerkiksi konsulenteille, myynti- ja palveluammatteihin sekä muihin työtehtäviin, joissa edustava ulkoasu on tärkeä.

  Lisätietoa ja tuotekuvia

  Löydä tarvitsemasi toiminnot

  Istuvuus ei ole ainoa asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota työvaatteita hankittaessa. Jos olet käsityöläinen, tarvitset paljon taskuja ja lenkkejä työkalujen säilyttämistä varten. Jos taas työskentelet teollisuudessa, on toivottavaa, että työvaatteesi säilyttävät istuvuutensa ja värinsä pesusta toiseen ja että ne kestävät teollisuuspesun ja -kuivauksen. Palvelualalla on puolestaan tärkeää antaa asiakkaalle ammattimainen vaikutelma. Löydät MASCOTilta kaiken, mitä sinä ja yrityksesi työntekijät työssänne tarvitsette. Jos etsit tuotteita, joilla on tietty sertifiointi tai tiettyjä ominaisuuksia, löydät etsimäsi tarkennetun tuotehaun avulla.

  MASCOTin laajaan valikoimaan kuuluu työvaatteita ja turvajalkineita, joiden joukosta löytyy sopivia tuotteita rakennus-, käsityö-, teollisuus-, kuljetus- ja palvelualoille. Työvaatteiden ominaisuudet, materiaalit, värit ja ulkonäkö vaihtelevat työympäristön ja työtehtävien mukaan. Siksi on tärkeää valita juuri oman alan työhön suunnitellut työvaatteet, jos haluat pysyä mahdollisimman tehokkaana koko työpäivän ajan.

  Jos yrityksesi tarvitsee vaatteita, joita ei ole vakiomallistossamme, yksi mahdollisuus on toteuttaa ne erikoistilauksena toiveittenne perusteella.