Merenkulku

Merenkulku ja satamatyö asettavat työvaatteille tiukat vaatimukset. Vaatteet kuluvat herkästi, kun laivoja lastataan ja puretaan. MASCOTin mallistossa on merenkulkualalle sopivia työhousuja, työtakkeja, lämpövaatteita ja sadevaatteita sekä kumisaappaita ja turvajalkineita. Saatavana on myös suojavaatteita hyvää näkyvyyttä edellyttäviin merimiehen ja satamatyöläisen tehtäviin.

Offshore-työntekijät - Huomiovaatteet - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Suojaa kylmyydeltä, tuulelta ja sateelta

Kontteja ja tavaroita pitää lastata säässä kuin säässä. Oikeanlainen pukeutuminen on siksi ensiarvoisen tärkeää. Kylmyys ja tuuli eivät saa päästä iholle, mutta toisaalta ahkeroidessa ei saa tulla myöskään liian kuuma. Kannattaa siis pukeutua kerroksittain, jotta vaatteita voi lisätä tai vähentää säätilan ja aktiivisuustason mukaan. Työskenteletkö merimiehenä kalastusaluksella tai rahtialuksella, jossa sadevaatteita tarvitaan päivittäin? Merenkulkualalle suunniteltujen MASCOT-tuotteiden joukossa on myös sadevaatteita, jotka pitävät sinut kuivana. Merenkulkualalle sopivia kumisaappaita on saatavana sekä turvaominaisuuksilla että ilman.

Hi-vis keltainen - Offshore- ja tuulivoimateollisuus - MASCOT® ACCELERATE SAFE
Tuotteet (0)

Kulutuksenkestävät vaatteet ilman turhia yksityiskohtia

Merimiesten ja satamatyöläisten työvaatteissa on yleisesti ottaen vähemmän taskuja ja muita yksityiskohtia kuin muiden toimialojen vaatteissa. Se ehkäisee vaatteiden tarttumisen teräviin reunoihin suuria kontteja lastattaessa tai purettaessa. Lisäksi vaatteet pysyvät kevyen tuntuisina. Merimiehet ja satamatyöläiset kaipaavat työvaatteiltaan myös kulutuksenkestävyyttä. Sitä, että merimies voi käyttää niitä luukkuja avatessa sekä purkuvälineitä ja nostureita valmistellessa tai satamatyöläinen lastaus- ja purkutyössä.