MASCOT yhteistyöhön Alfa Romeo F1 Team Staken kanssa

  Kilpa-auto Alfa Romeo F1 Team Stake TESTED TO WORK Sponsorship
  Tue, 07 Feb 2023

  MASCOT on nyt formula 1 -sarjassa kilpailevan Alfa Romeo F1 Team Staken virallinen kumppani ja ylpeä siitä.

   

  Formula 1 on toiminut moottoriurheilun kehityksen edelläkävijänä jo yli puoli vuosisataa. Se on moottoriurheilun kuninkuusluokka, jossa maailman parhaisiin lukeutuvat insinöörit, mekaanikot ja kuljettajat hienosäätävät tiiviissä yhteistyössä niitä pienen pieniä tekijöitä, jotka takaavat pisteet viikonlopun kisassa.

   

  TESTED TO WORK

  MASCOT on ollut mukana moottoriurheilun maailmassa jo vuosia. Tämä on ollut luonnollinen valinta, sillä monet arvoistamme ja toimintatavoistamme ovat samoja kuin kilpa-autoilijoilla. Haluamme esimerkiksi olla luokkamme parhaita ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

   

  Perusteellinen testaus eli Tested to Work -mentaliteetti on yrityksemme peruskivi. Se auttaa pääsemään mahdollisimman hyviin lopputuloksiin ja varmistaa, ettei resursseja tuhlata. Se leimaa kaikkea tekemistä MASCOTissa. Pyrimme nimittäin aina parhaaseen emmekä koskaan tee kompromisseja. Alfa Romeo F1 Team Stake jakaa tämän filosofian.

   

  MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl kommentoi yhteistyötä Alfa Romeo F1 Team Staken kanssa seuraavaan tapaan:

   

  ”Olemme tukeneet moottoriurheilua jo vuosia, joten olemme tietysti ylpeitä, kun pääsemme vihdoin formula 1 -tiimin kumppaniksi. Formula 1 ei ohjaa kehitystä pelkästään moottoriurheilun parissa, vaan koko autoteollisuudessa. Kokemukset nykyisten formula 1 -autojen moottoreista, polttoaineenkulutuksesta ja aerodynamiikasta hyödyttävät tulevaisuuden henkilöautojen kehitystyötä.” 

   

  Myös Alfa Romeo F1 Team Stakessa odotetaan tulevaa yhteistyötä innolla. Sauber Groupin toimitusjohtaja Alessandro Alunni Bravi kommentoi:


  ”Toivotamme MASCOTin lämpimästi tervetulleeksi Alfa Romeo F1 Team Stakeen ja odotamme yhteistyötä innolla, koska tinkimätön laatu ja turvallisuus ovat myös MASCOTin ydinarvoja. MASCOT on tiimimme tavoin sitoutunut optimoimaan kehitys- ja tuotantoprosessejaan sekä takaamaan, että yrityksen toiminta on kestävän kehityksen mukaista. MASCOTin vahvuuksiin lukeutuvat myös luotettavuus ja kattava tuotevalikoima. Ne luovat yhteistyöllemme tärkeän perustan.”

   

  Unohdetut sankarit

  MASCOTin logo tulee näkymään niin autoissa, ajoasuissa kuin kypärissäkin. Lisäksi sopimus Alfa Romeo F1 Team Staken kanssa kattaa Sauber Groupin tehtaan työntekijät, jotka vastaavat tiimin autojen suunnittelusta, kehittämisestä ja rakentamisesta. He pääsevät jatkossa panemaan parastaan MASCOTin uuden MASCOT® CUSTOMIZED -malliston työvaatteissa.

   

  ”Kuljettajat kyllä viimeistelevät työn viikonloppuisin, mutta ilman lukuisia tehtaalla työskenteleviä insinöörejä ja mekaanikkoja se ei olisi mahdollista. He ansaitsevat siis mahdollisimman hyvät työvaatteet. He ansaitsevat kevyet, kulutuksenkestävät ja joustavat MASCOT® CUSTOMIZED -työvaatteet”, Michael Grosbøl tiivistää.

  Kilpa-auto TESTED TO WORK Alfa Romeo F1 Team Stake

  race car drivers Alfa Romeo F1 Team Stake