Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT on valittu Heinekenin sponsoroiman Hollannin F1 Grand Prix -kilpailun viralliseksi toimittajaksi. MASCOT antaa virallisen organisaatiotiimin ja tapahtuman järjestäjien käyttöön monenlaisia tuotteita MASCOT® ACCELERATE -mallistosta. Ne takaavat ainutlaatuiseen tapahtumaan sopivan yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

  MASCOT-brändi näkyy hyvin sekä radalla että sen ympäristössä, jossa tapahtuman järjestäjät toivottavat faneja tervetulleiksi ja ohjaavat heitä eteenpäin.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix_MASCOT WORKWEAR, logo
  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, motorsport

  Asiallisissa vaatteissa ainutlaatuisessa tapahtumassa

  MASCOT vaatettaa Heinekenin sponsoroimassa Hollannin Formula 1 Grand Prix -kilpailussa yli 1500 ihmistä. Vaikka eri työntekijät käyttävät erilaisia tuotetyyppejä, yleisilme on silti yhtenäinen, edustava ja yrityksen imagoa tukeva.

  Kun tuotetyyppejä on useita, järjestäjät pystyvät pukeutumaan asianmukaisesti kaikenlaisissa tilanteissa. Kuuluuhan MASCOTin valikoimaan erilaisiin sääoloihin sopivia tuotteita. Työntekijät tulevat esiintymään edustavissa vaatteissa lämpötilasta riippumatta ja myös sateen sattuessa.

  Erittäin haastava CM.com Circuit Zandvoort

  MASCOT on iloinen ja ylpeä voidessaan tukea kansainvälistä Heinekenin sponsoroimaa Formula 1 Grand Prix -kilpailua Hollannin Zandvoortissa 2.–4. syyskuuta 2022.

  CM.com Circuit Zandvoort on erittäin haastava rata Pohjanmereen rajautuvilla dyyneillä. 4,3 kilometrin mittaisella radalla on 14 mutkaa, joissa katsojat pääsevät seuraamaan kuljettajia lähietäisyydeltä. Kilpailussa tullaan taatusti näkemään vauhtia ja villejä kiihdytyksiä.