Työhousut

  MASCOT on tunnettu laajasta ja aina ajankohtaisesta korkealaatuisten työhousujen valikoimastaan. Alastasi riippumatta työskentelet turvallisesti ja mukavasti MASCOTin kulutuksenkestävissä housuissa.

  ULTIMATE STRETCH = ainutlaatuinen liikkumisen vapaus

  Suuri osa MASCOT-työhousuista on valmistettu todella joustavasta kankaasta, jonka ansiosta liikkuminen on helppoa kaikenlaisissa työtehtävissä. Housut ovat kevyet ja joustavat, eikä niitä siksi tee mieli riisua ollenkaan. Erittäin elastinen kangas sisältää edistyksellisiä joustokuituja, jotka palauttavat kankaan venytyksen jälkeen takaisin alkuperäiseen muotoonsa. ULTIMATE STRETCH -työhousuissa on myös kaikki tavallisten työhousujen taskut ja muut yksityiskohdat.

  ”Housut, joita ei halua riisua!” Tämä on monien näitä housuja kokeilleiden käsityöläisten reaktio. Joustavan kankaan ansiosta liikkuminen on helppoa ja mukavaa, kun mistään ei kiristä eikä hankaa. Pehmeä nurja puoli tuntuu mukavalta, vettähylkivä pinta on käytännöllinen ja housut sopivat haastaviinkin työpäiviin.

  MASCOT valmistaa ULTIMATE STRETCH -kankaasta sekä työhousuja, työshortseja että polvihousuja. Saatavana on myös erilaisia yhteensopivia yläosia samasta elastisesta kankaasta.

  Työhousuja valitessa on otettava huomioon monia eri asioita. Aivan ensimmäiseksi on erittäin tärkeää valita oikea koko ja lahkeenpituus. MASCOTin valikoimasta löytyy jopa 21 eri kokoa (vyötärö) ja 3 eri lahkeenpituutta. Sen lisäksi joidenkin työhousumallien lahjetta voi pidentää vielä entisestään. Oikealla lahkeen-/askelpituudella on merkitystä esim. sen kannalta, että polvitaskut istuvat oikein. MASCOTilla on myös laaja valikoima asusteita, kuten polvipehmusteita, vöitä ja riipputaskuja, jotka lisäävät MASCOT-työhousujen toiminnallisuutta.

  Kulutuksenkestävyys on myös olennaista, jotta polviin ja taskuihin ei ilmesty reikiä jo lyhyen käytön jälkeen. Sen vuoksi MASCOT tekee yhteistyötä CORDURA®- ja Kevlar®-kangasmerkkien kanssa, joista ensimmäinen on tunnettu kulutuksenkestävyydestään ja toinen repäisylujuudestaan. Kun työhousut on vahvistettu tarkkaan valituista kohdista, kestävät ne kovaa kulutusta viikosta toiseen.

  Lukematon määrä ominaisuuksia

  MASCOT-työhousuissa on lukematon määrä ominaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka tekevät työpäivästä tehokkaamman ja mukavamman. MASCOT-housuissa kulutuksenkestävyys ja hyvä istuvuus ovat vakio-ominaisuuksia. Niiden lisäksi löydät työhousuihisi useita eri yksityiskohtia ja toimintoja MASCOTin laajasta valikoimasta: