Työpaidat

    MASCOTin laajan valikoiman laadukkaat työpaidat soveltuvat kaikkiin tarkoituksiin ja kaikille toimialoille. MASCOTin työpaidat sopivat niin töihin kuin vapaa-ajallekin, ja löydät varmasti valikoimasta itsellesi sopivat. MASCOTin työpaidat ovat saatavilla useissa eri malleissa. Työskentelitpä sitten toimistossa, myymälässä, rakennustyömaalla tai tuotannossa, haluat takuulla löytää valikoimasta sinulle sopivan paidan. Sinun ei tarvitse tinkiä mukavuudesta, tyylistä tai toiminnoista,

    sillä työpaitoja on saatavilla useina eri muunnoksina ja malleina: Työpaidat voivat olla joko lyhyt- tai pitkähihaisia. Lisäksi valikoimassa on istuvuudeltaan vartalonmyötäisiä tai väljiä paitoja, joista kummatkin takaavat käyttömukavuuden ja hyvän liikkumisen vapauden. MASCOTin työpaidat tarjoavat ammattimaisen ratkaisun myös työpaikoille. Moniin neutraalinvärisiin ja malliltaan perinteisiin paitoihin on mahdollista painattaa yrityksen logo tai tehdä brodeeraus. Paitojen modernit kuvioinnit soveltuvat sekä töihin että vapaa-ajalle, joten sinun ei tarvitse tinkiä tyylistäsi.

    MASCOTin työpaidat on varustettu erilaisilla kätevillä yksityiskohdilla, kuten hihansuiden säädettävillä napeilla ja selän ilmanvaihtoaukoilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Vetoketjulla tai painonapeilla varustetut rintataskut sopivat työkalujen ja muiden henkilökohtaisten tavaroiden säilytykseen.

    Valikoiman fluoresoivista materiaaleista valmistetut ja heijastimilla varustetut työpaidat soveltuvat töihin, joissa vaaditaan erityisen hyvää näkyvyyttä. Monisuojaavissa paidoissa on puolestaan antistaattisia ja palamista hidastavia ominaisuuksia. Jos haluat suojautua auringolta, MASCOTilla on myös UV-standardin 801 mukaisesti UV-suojattuja työpaitoja – vaihtoehtoja on rajattomasti.