Sadetakit

Tuotteet ()

MASCOTin monenlaiset sadetakit pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja kuivana jopa kaatosateessa. MASCOT tarjoaa laadukkaita sadevaatteita, joiden kulutuksenkestävyys, istuvuus ja liikkumisen vapaus ovat erinomaisia. MASCOTin sadevaatteiden valikoiman ansiosta voit yhdistää sadetakin ja sadehousut täydelliseksi sadevaatekokonaisuudeksi. Näin pysyt helposti täysin kuivana sadesäällä työskennellessäsi.

Miehet - Vaatteet - Petrooli, Musta & Oliivinvihreä

MASCOT® AQUA -malliston sadetakit ovat sekä hengittäviä että tuulen- ja vedenpitäviä. Mikäli vietät koko työpäivän sadetakki ylläsi, on tärkeää, että valintasi on hengittävä takki, joka pystyy siirtämään kosteuden iholta ja pitämään kehon kuivana, jotta et kastuisi ja vilustuisi. MASCOT® SAFE AQUA -malliston fluoresoivista materiaaleista valmistetut sadetakit soveltuvat niille, joiden takin on täytettävä näkyvyyteen liittyvät vaatimukset.

MASCOTin sadetakit on sertifioitu sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaisesti. Sertifiointi varmistaa suojauksen sateelta ja tuulelta. Lisäksi se takaa, että voit käyttää sadetakkia kaikenlaisissa sääoloissa. MASCOTin sadetakit ovat vesitiiviydeltään erinomaisia (10 000 mm), joten ei ole väliä käveletkö, istutko vai seisotko työskennellessäsi, sillä voit olla varma, että sadevaatteet pitävät sateen loitolla koko päivän ajan. Kaikissa sadetakeissa on Oeko-Tex® Standard 100 -merkintä, mikä takaa, ettei takeissa ole terveydelle haitallisia aineita.

Sadevaatteet - Mies - MASCOT® AQUA
50203-859
MASCOT® AQUA
50202-859
MASCOT® AQUA
Talvitakki - MASCOT® ADVANCED
17035-411
MASCOT® ADVANCED
  • 010 - syvä tummansininen 010 - syvä tummansininen
  • 09 - musta 09 - musta
Sadetakki ja -housut - MACMICHAEL® WORKWEAR
50184-873
MACMICHAEL® WORKWEAR

MASCOTin sadetakit on varustettu monenlaisilla hyödyllisillä toiminnoilla. Hengittävissä sadetakeissa on ilmanvaihto selässä, mikä haihduttaa kosteuden nopeasti iholta. Saatavilla on myös pienillä heijastintehosteilla varustettuja sadetakkeja. Koska sadetakeissa on lisäksi hitsatut saumat, ei ole myöskään vaaraa siitä, että sade pääsisi takin sisälle.