Fleecepuserot

    Hyvä fleecepusero on välttämätön esimerkiksi ulkotöitä tekevälle työntekijälle, joka tarvitsee asuunsa lämmittävää kerrosta. Leutoina päivinä se toimii uloimpana kerroksena ja kylminä pakkaspäivinä eristävänä kerroksena talvitakin alla. MASCOTin valikoimassa on useita erilaisia fleecepuseroita.

    MASCOTin fleecepuseroissa on moderni istuvuus. Se ei ole ainoastaan tyylikkäämmän näköinen. Sen ansiosta lämpö pysyy lähellä kehoa. Hihansuiden kuminauhan ansiosta hihat istuvat tiiviisti ja pitävät tuulen ja kylmyyden vaatteen ulkopuolella. MASCOTin fleecepuserot on tehty laadukkaista materiaaleista, jotka eivät nyppyynny, ja joissakin malleissa on nukkaantumisen estokäsittely.

    Jos olet viimeistellyn tyylin ystävä, tutustu MASCOT® ADVANCED -malliston innovatiivisiin fleecepuseroihin. Malliston uudenlaisissa fleecepuseroissa on tyylikäs kiiltävä pinta, johon lika ja pöly eivät tartu helposti. Joustava kangas ja muotoonleikatut hihat takaavat uskomattoman hyvän liikkumisen vapauden, ja voit tehdä työtäsi minkään kohdan kiristämättä. Malliston fleecepuseroissa on lisäksi korkea kaulus, joten niska ja kaula pysyvät lämpiminä ilman erillisiä vaatekappaleita.