Sadeumpihaalarit

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Väriä
Ominaisuudet
Materiaalit
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (3)
14119-194
MASCOT® INDUSTRY
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
11119-880
MASCOT® SAFE ARCTIC
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
11019-025
MASCOT® SAFE YOUNG
hi-vis punainen/tumma antrasiitti
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI

Kokohaalari on käytännöllinen vaate, jos työskentelet ulkona vaikkapa rakennustyömaalla säässä kuin säässä. MASCOTin valikoimasta löydät mukavat ja käytännölliset sadeumpihaalarit, joissa pysyt kuivana ja lämpimänä jopa kaikkein sateisimpina työpäivinä.

MASCOT® INDUSTRY - Lämpöumpihaalari

Pysy lämpimänä ja kuivana

MASCOTin sadeumpihaalarit on hyväksytty sateelta suojaamista koskevan EN 343 -standardin mukaan. Tuulelta ja sateelta suojautuminen parantaa omaa turvallisuuttasi. EN 343 -sertifioidut sadehaalarit on testattu erinomaisen vesitiiviyden osalta, joten niihin pukeutuneena pysyt kuivana koko työpäivän ajan. Sertifiointi takaa myös sadevaatteiden hengittävyyden eli sen, että kosteus siirtyy vaatteen läpi pois iholta ja antaa ihon hengittää. Sadeumpihaalari on siksi hyvä valinta päällysvaatteeksi T-paidan tai fleecen ylle. Kokohaalari on käytännöllinen sadevaateratkaisu myös siksi, että se suojaa koko vartaloa kaikissa asennoissa. Käyttäjä ei kastu tai kylmety esimerkiksi kumarrellassaan, kuten erillistä ylä- ja alaosaa käytettäessä voi käydä.

Mies - Talviumpihaalarit - Hi-vis punainen

Kaikki tarpeelliset toiminnot ja yksityiskohdat

Kun valitset MASCOTin sadehaalarit, sinun ei tarvitse tinkiä tavallisista työvaatteista tutuista toiminnoista ja yksityiskohdista. Voit valita mallin, jossa on sekä etutaskut, takataskut, sisätaskut että mittatasku. Jos teet usein töitä polvillasi, muista suojata polvesi polvipehmusteilla. Se onnistuu nimittäin myös kokohaalarissa perinteisten työhousujen lisäksi. Mukavuus ja liikkumisen vapaus ovat tärkeitä ominaisuuksia myös sade- ja talvivaatteita käyttäville. MASCOTin sadeumpihaalarit on varustettu samoilla tutuilla yksityiskohdilla kuin tavalliset työvaatteetkin. Näitä ovat muun muassa irrotettava huppu, ergonomisesti muotoillut hihat, joustavat paneelit, tuulisuoja ja hihansuun tiivis resori, josta kylmä ei pääse tunkeutumaan haalariin.