Kevyet liivit

    MASCOTin kevyet liivit ovat työvaatteita, jotka sopivat käytettäviksi keväällä ja kesällä monissa eri yhteyksissä. Liivejä voidaan käyttää ylimääräisenä lämpimänä kerroksena puseron tai takin päällä viileinä aamuina tai pelkän T-paidan päällä lämpimämpinä työpäivinä. Kevyen painonsa ansiosta liivit soveltuvat myös sisätyöskentelyyn tai muihin lämpimiin ympäristöihin. Liivit valmistetaan kevyistä materiaaleista, mikä tekee niistä erityisen miellyttävän tuntuiset päällä. MASCOTin kevyet liivit takaavat hyvän liikkumisvapauden, jolloin työskentely sujuu vaivatta ja työkalut ovat aina käden ulottuvilla.

    Jotkin MASCOTin kevyet liivit on hyväksytty UV-standardin 801 mukaisesti, minkä ansiosta ne tarjoavat erityistä suojaa auringon säteiltä. Etenkin ulkona työskenteleville rakennusalan ammattilaisille, puutarhureille ja tietyöntekijöille on tärkeää, että aurinko ei pääse työvaatteiden läpi vahingoittamaan ihoa. Monet MASCOTin kevyet liivit on varustettu kolmoistikatuilla saumoilla, jotka tekevät liiveistä erittäin kulutuksenkestävät ja pidentävät näin niiden käyttöikää.

    Kevyet liivit on varustettu myös erilaisilla käytännöllisillä taskuilla ja yksityiskohdilla, joiden ansiosta ne ovat erittäin mukavat ja hyödylliset työskenneltäessä. Liiveissä on etutaskuja, sisätaskuja sekä integroidulla puhelintaskulla varustettuja rintataskuja. Jos tarvitset lisätilaa työkaluillesi, valikoimaan kuuluu yhdet kevyestä materiaalista valmistetut liivit, joiden vyötärön lenkkeihin voidaan kiinnittää riipputaskuja. Liiveissä on D-rengas avaimille tai henkilökortille. Liivien värit ovat neutraaleja, joten niitä on helppo yhdistellä muihin MASCOTin työvaatteisiin.

    Lisäksi monet MASCOTin kevyet liivit on mahdollista varustaa logopainatuksella, kuten firman logolla.