MASCOT jatkaa Team Rosbergin sponsorointia

  Team Rosberg 2022 sponsorship
  Thu, 31 Mar 2022

  MASCOT jatkaa Team Rosbergin sponsorina DTM-sarjassa myös kaudella 2022. Tehtävänämme on varmistaa, että tiimiläiset pystyvät työskentelemään mahdollisimman mukavasti, tehokkaasti ja turvallisesti niin radalla kuin varikollakin. MASCOT® ACCELERATE -malliston tuotteisiin sonnustautuneena heillä on mahdollisuus päästä huipputuloksiin äärimmäisen kilpailuhenkisessä ympäristössä.

   

  Team Rosbergilla on runsaasti kokemusta kilparadoilta. Viimeiset vuodet se on keskittynyt tulevaisuuden toivojen kehittämiseen. Ammattitaidolla ja intohimolla tiimi on koulinut kuljettajia DTM-sarjan lisäksi F1- ja F3-sarjoihin.

   

  Työvaatteilla optimaalisiin tuloksiin

  Team Rosberg käyttää MASCOTin ULTIMATE STRETCH -työvaatteita, koska ne ovat todella mukavan tuntuisia ja niissä voi liikkua vapaasti. Lisäksi kulutuksenkestävät tuotteet pitävät pintansa kovissakin haasteissa.

   

  Team Rosberg

  Formula 1 -maailmanmestari Keke Rosberg perusti Team Rosbergin vuonna 1995, ja tallilla on ollut tärkeä asema DTM-sarjassa perustamisestaan lähtien. Team Rosberg on tehnyt historiaa voittamalla yli 500 kilpailua ja yhteensä viisi mestaruutta. Myös Formula BMW- ja Formula 3 -sarjoissa voitetut mestaruudet kertovat siitä, että nuorten lahjakkuuksien tukemisella on moottoriurheilussa aina tärkeä merkitys. Kaudella 2022 Team Rosbergin DTM-kuljettajakaksikkona ajavat jälleen sveitsiläinen Nico Müller ja yhdysvaltalainen Dev Gore, joiden toivotaan palauttavan tiimin voittojen tielle.

  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo