Team Rosberg

  MASCOT vauhdittaa Team Rosbergia kilparatojen huippusuorituksiin keskittymällä laatuun, turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen. Team Rosbergin virallisena työvaatetoimittajana MASCOT vastaa DTM-sarjassa (Deutsche Tourenswagen Masters) sekä kuljettajien että huoltojoukkojen vaatetuksesta. Koko kunnianhimoinen moottoriurheilutiimi kaasuttelee siis takuulla laadukkaissa ja mukavalta tuntuvissa työvaatteissa.
  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo
  Team Rosberg Kilpa-auto

  Team Rosbergissa yhdistyvät kokemus ja uusien kykyjen kehittäminen. Taustalla toimii kilparatojen konkareita, mutta katseet on jo vuosien ajan suunnattu tulevaisuuden huippukuljettajiin. Intohimoinen ja ammattitaitoinen tiimi on treenannut kuljettajia muun muassa Formula 1-, Formula 3- ja DTM-sarjoihin.

  Työvaatteilla optimaalisiin tuloksiin

  Työvaatteet vaikuttavat menestykseen sekä varikolla että radalla. Team Rosberg käyttää MASCOTin ULTIMATE STRETCH -työvaatteita, jotka tuntuvat mukavilta ja takaavat liikkumisen vapauden. Tuotteiden erinomainen kulutuksenkestävyys varmistaa, että olosuhteet tulostavoitteiden saavuttamiselle ovat optimaaliset.

  Team Rosberg Drivers Nico Muller Dev Gore

  MASCOTin innostunut suhtautuminen moottoriurheiluun luo yrityksen ja Team Rosbergin yhteiselle menestykselle hyvän pohjan. Kun työvaatteet pääsevät käyttöön haastavissa olosuhteissa, MASCOT saa kerättyä arvokasta tietoa ja hyödyllistä palautetta tuotteiden jatkokehittämistä varten. Yhteistyöstä on siis hyötyä sekä Team Rosbergille että MASCOTille.

  Team Rosberg Kilpa-auto

  Laatua kilparadoilla

  Formula ykkösten maailmanmestari Keke Rosberg perusti Team Rosbergin vuonna 1995. Siitä lähtien tiimillä on ollut DTM-sarjassa merkittävä rooli: takana on yli 500 kilpailua ja 5 mestaruustitteliä. René Rast, Jamie Green, Nico Müller, Dev Gore ja tiimin muut kuljettajat ovat jo vuosikausien ajan olleet merkittäviä nimiä saksalaisessa moottoriurheilusarjassa.