Pitävä pohja

    Hyvät jalkineet, joissa voit seistä tukevasti, ovat ratkaisevan tärkeät turvallisuutesi kannalta. Kenkien liukkaus riippuu pohjan materiaalista ja pohjakuviosta, jonka tulee ”saada hyvä ote” alustasta. Pohjakuvion tulee muun muassa puhdistaa itse itsensä siten, että esim. hiekka ei jää jumiin uurteiden väliin, mikä tekee jalkineista turhan painavat ja joustamattomat.

    Pitävä pohja

    Käytämme MASCOTilla uusinta tutkimustietoa tehdäksemme kengänpohjista mahdollisimman hyvin liukastumista estäviä. Kaikki MASCOTin kengänpohjat on testattu ja hyväksytty liukastumisenestostandardin mukaisesti, ja niillä on sekä SRA- että SRB-sertifiointi (testi saippualla liukastetulla keramiikka-alustalla ja testi glyseriinillä liukastetulla teräsalustalla). Nämä testit antavat automaattisesti parhaan kengänpohjien liukastumisenestoa koskevan standardin eli SRC:n mukaisen hyväksynnän.

    Muista Myös!

    ...kiinnittää turvajalkineesi kunnolla. Näin jalkineesi tukevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja vähentävät nyrjähdysten tai harha-askelten riskiä.