Tulevaisuuden työvaatteet ovat täällä nyt

  MASCOT® CUSTOMIZED branding
  Thu, 11 May 2023

  MASCOTilla on yli 40 vuoden kokemus käsityöläisille suunnattujen työvaatteiden suunnittelusta ja valmistamisesta ja siksi ainutlaatuista tietämystä käsityöläisten tarpeista. Toivelistan kärjessä ovat laatu, käyttömukavuus ja kätevät, työskentelyä helpottavat yksityiskohdat. Sekä nyt että tulevaisuudessa. MASCOT® CUSTOMIZED -malliston ensimmäiset tuotteet ovat jo työvaatteita myyvien jälleenmyyjien hyllyillä.

   

  ”Ajattelimme työvaatteet uusiksi – jälleen kerran. Tavoitteenamme oli luoda maailman parhaita työvaatteita. Erityisen pitkäikäisiä sekä entistä kevyempiä ja joustavampia. Halusimme valmistaa ekologisesti kestäviä tuotteita ja lisätä uusiomateriaalien osuutta”, kertoo MASCOTin toimitusjohtaja ja omistaja Michael Grosbøl uuden työvaatemalliston kehitystyöstä.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

   

  Kehitetty yhdessä käsityöläisten kanssa

  MASCOT® CUSTOMIZED tarjoaa ainutlaatuista liikkumisen vapautta ja uusia innovatiivisia ominaisuuksia. Housuja voi muunnella omien tarpeiden mukaan erilaisilla riipputaskuilla. MASCOTin oman Click Pocket Systemin ansiosta riipputaskut voi kiinnittää vapaavalintaiseen kohtaan.

   

  MASCOTin testikäyttäjät ovat osallistuneet tuotteiden kehitystyöhön, ja heidän palautteensa on auttanut muun muassa taskujen ja vahvikkeiden optimaalisessa sijoittelussa, uskomattoman kulutuksenkestävien polvitaskujen kehittämisessä sekä housujen hyvän ilmanvaihdon ja istuvuuden varmistamisessa.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

  ”Aloitimme testikäyttäjinä vajaat kaksi vuotta sitten, ja nyt mallisto on valmis. Testaaminen on ollut hauskaa, ja meistä on ollut hienoa olla vaikuttamassa vaatteisiin, joissa kuljemme tuntikausia joka ikinen päivä. Nyt voimme sanoa: Näitä olemme olleet tekemässä. Nämä ovat osa tarinaamme.” – Morten ja Mikkel, puusepät ja MASCOTin testikäyttäjät

   

  Pitkäikäisiä tuotteita ja runsaasti kierrätysmateriaaleja

  Käsityöläiset eivät haluaisi hankkia uusia työvaatteita turhan usein, koska siihen tuhlaantuu sekä aikaa että rahaa. MASCOT® CUSTOMIZED -malliston tuotteet ovat yhtä kevyitä ja mukavia kuin treenivaatteet ja yhtä innovatiivisia ja kulutuksenkestäviä kuin työvaatteet. Lisäksi monien tuotteiden ensisijaisissa kankaissa on ennennäkemättömän paljon kierrätysmateriaalia.

   

  ”Kehitämme parhaamme mukaan työvaatteita, jotka kestävät pitkään. Yrityksemme velvollisuutena on karsia kulutusta, kierrättää ja käyttää maapallon resursseja vastuullisesti. Tuotteiden pitkäikäisyys on aina ollut MASCOTille tärkeää – ja sitä se on myös jatkossa. Kun asiakkaamme ihastuvat tuotteisiimme ja käyttävät niitä kerta toisensa jälkeen ja kun tuotteet kestävät vuodesta toiseen, niitä ei tarvitse valmistaa niin paljon. Tämä minimoi tuotannossamme tarvittavat resurssit”, Michael Grosbøl toteaa.

   

  Monien uusien tuotteiden lisäksi MASCOT on kehittänyt alihankkijoiden kanssa myös uusia kankaita. Ne tekevät tuotteista erittäin kulutuksenkestäviä, ja niissä on erityisen paljon uusiomateriaalia. Monien tuotteiden ensisijainen kangas on aiemmasta poiketen valmistettu uusiopolyamidista eli käytännössä tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista.

   

  Työvaatteiden uudet värit

  Modernit käsityöläiset haluavat pukeutua tyylinsä mukaisesti myös töissä. Osa valitsee uusia, tavallisesta poikkeavia värejä ja osa omalla toimialallaan perinteisesti käytettyjä värejä. Uudessa MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa on yli 15 erilaista väriyhdistelmää, joista jokainen käsityöläinen voi koostaa oman yksilöllisen lookinsa.

   

  ”Punaiset housut ovat tosi hyvännäköiset. Punainen on uusi suosikkini. Minua ei haittaa, että housut eivät ole ne puusepille tyypilliset ruskeat.” – Mikkel, puuseppä ja testikäyttäjä

   

  MASCOTin uudessa mallistossa on muun muassa yksi- ja kaksivärisiä housuja. Väriyhdistelmiä ovat esimerkiksi syksynpunainen/harmaa, viininpunainen/harmaa ja kivensininen / tumma laivastonsininen sekä klassisempana vaihtoehtona pähkinänruskea/musta. Lisäksi MASCOTin valikoimassa on vaatteiden väreihin sopivia kevyitä ja taipuisia turvajalkineita.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED branding