Työvaatteet maalareille

  Maalarit kiipeilevät ylös ja alas tikkaita ja viimeistelevät esimerkiksi lattialistoja polvillaan. He tarvitsevat kulutuksenkestävät työvaatteet, joissa voi liikkua vapaasti. MASCOTin maalarinvaatteiden ominaisuudet, liikkumisen vapaus ja kulutuksenkestävyys on testattu huolellisesti, ja ne sopivat toimialan tarpeisiin. Perusteelliset Tested to Work -periaatteemme ovat samalla takuu tuotteiden laadusta ja pitkäikäisyydestä.

  Lue lisää Tested to Work -periaatteista

  Maalarin työvaatteissa tärkeintä ovat oikeanlaiset taskut ja työhön sopivat yksityiskohdat. Työvaatteiden pitää tuntua mukavilta, mutta materiaalin on kuitenkin oltava niin paksua, etteivät maaliroiskeet ja tasoitteet pääse tunkeutumaan vaatteiden läpi.

  Käyttömukavuutta ja liikkumisen vapautta

  Maalarin työtä tehdään monissa eri asennoissa: seisaallaan, istuallaan, polvillaan ja hartiakorkeuden yläpuolella. Maalareille tarkoitettujen housujen, takkien ja puseroiden hyvä istuvuus on siksi ensiarvoisen tärkeää. Vaatteiden ei pidä rajoittaa liikkeitä, vaan joustaa ja myötäillä kehoa.

  Housut työpäivän mukaan

  Oikeanlaiset työvaatteet helpottavat työpäivää. Kaikki maalarien tarvitsemat käytännön yksityiskohdat on siksi otettu huomioon työvaatteissamme – esimerkiksi MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa. MASCOTin valikoimassa on maalarinhousuja sekä riipputaskuilla että ilman. Jos housuissa on yrityksemme ainutlaatuinen Click Pocket System, voit valita nimenomaan maalareille suunnitellun riipputaskun, jossa on muun muassa lenkki maalarinteipille. Click Pocket System -riipputaskut myydään erikseen.

  Mallistomme maalarinhousuissa on myös reisitaskuja tärkeimpien työkalujen eli lastan, mitan ja harjan säilyttämiseen.

  Myös polvien suojaaminen on maalarin työssä tärkeää. Suosittelemme valitsemaan maalarinhousut, joissa on polvitaskut. Niihin voi tarvittaessa työntää polvipehmusteet. Valikoimassamme on erilaisiin tarpeisiin soveltuvia polvipehmusteita.