Muurarinvaatteet

  Muurarin työ edellyttää työvaatteilta kulutuksenkestävyyttä ja hyvää istuvuutta. Lisäksi työvaatteiden on usein oltava valkoiset. MASCOTin mallistossa on runsaasti muurareille sopivia työvaatteita.

  Käteviä yksityiskohtia

  MASCOTin muurarinvaatteissa on näppäriä yksityiskohtia ja työpäivää helpottavia ominaisuuksia. Kätevissä taskuissa ja lenkeissä on tilaa esimerkiksi lyijykynälle, lastalle ja matkapuhelimelle. Koska monet muurarit käyttävät housujen sijasta avosuojaa, samat yksityiskohdat on lisätty myös avosuojiin. Avosuojat peittävät selän kaikissa asennoissa, myös kumartuessa. Paljas iho ei siis pääse näkyviin paidan ja housujen välistä, ja selkä pysyy lämpimänä. MASCOTin muurarinvaatteiden joukossa on myös muurarintakkeja, joiden taskut ja vetoketjut on peitetty ylimääräisellä kangaskaitaleella. Se estää laastia ja likaa tarttumasta vetoketjuihin ja taskuihin.

  CORDURA® logo

  Kulutuksenkestävät tuotteet

  Muurarin töissä tarvitaan kulutuksenkestäviä tuotteita, jotka kestävät laastipaakut ja tuntikausien työnteon polvillaan. CORDURA®-vahvikkeet ovat siksi ehdoton edellytys esimerkiksi polvissa. MASCOT vahvistaa seitsemän kertaa puuvillaa vahvemmalla CORDURA®-materiaalilla esimerkiksi taskujen reunat, polvet ja muut kohdat, jotka osuvat usein käsiin, työkaluihin tai lattiaan.
  Valitse CORDURA®-vahvistetut työhousut ja -takki, niin saat varmasti pitkään kestävät tuotteet.

  MASCOTin muurarinvaatteiden valikoimassa on myös joka suuntaan joustavasta kankaasta valmistettuja kulutuksenkestäviä työhousuja.

  Huomio polvien suojaukseen

  Muurarit tekevät usein töitä polvillaan, ja polvien suojaaminen on tärkeää. MASCOTin muurareille suunnatuissa työhousuissa, avosuojissa ja polvihousuissa on paikka polvipehmusteille.