Työvaatteet peltisepille ja putkiasentajille

  Peltisepän ja putkiasentajan töitä tehdään monissa eri asennoissa, eivätkä työvaatteet saa rajoittaa liikkeitä. Kulutuksenkestävyys, käyttömukavuus ja toiminnallisuus ovat erittäin tärkeitä tekijöitä. MASCOTilla on laaja valikoima työvaatteita peltisepille ja putkiasentajille.

  Asennustyö

  Jos teet töitä pääasiassa sisällä lämmityksen, ilmastoinnin ja saniteettitekniikan parissa, työvaatetarpeesi ovat aivan toisenlaiset. Kun töitä tehdään vuorotellen istuallaan, polvillaan ja seisaallaan, polvien suojaksi tarvitaan polvipehmusteet. Valitse peltiseppien ja putkiasentajien työvaatteiden joukosta työhousut, joissa on polvitaskut. MASCOTin valikoimassa on myös polvitaskullisia polvihousuja.

  Suuri osa työpäivästä ulkona

  Kun työhön kuuluu räystäskourujen ja syöksyputkien rakennusta ja asennusta, työpäivä kuluu säästä riippumatta suurelta osin ulkona. Vaatteet pitää siksi valita huolella. MASCOTin peltiseppien ja putkiasentajien työvaatteiden joukossa on tuotteita sekä lämpimiin että kylmiin päiviin. Lämpiminä ja aurinkoisina päivinä shortsit tai polvihousut voivat olla hyvä valinta. Kylminä talvipäivinä lämpimänä pysyminen edellyttää usein kerrospukeutumista.

  Taskuja työvälineille

  Peltisepät ja putkiasentajat tarvitsevat työpäivän aikana monenlaisia työvälineitä ja työkaluja. Peltiseppien ja putkiasentajien työvaatteiden valikoimassa on työhousuja, joissa on runsaasti käteviä taskuja. Niihin mahtuvat mitta, erilaiset ruuvinvääntimet, lyijykynä, käsineet, rautakanki ja puukko. Jos valitset CORDURA®-kankaalla vahvistetut työhousut, saat housut, jotka pysyvät hyvinä tavallista pidempään.

  Työhousuja jotka on tehty ULTIMATE STRETCH kankaasta

  MASCOTin peltiseppien ja putkiasentajien työvaatteiden valikoimassa on ULTIMATE STRETCH kankaasta valmistettuja työhousuja, shortseja ja polvihousuja. Ne takaavat ainutlaatuisen liikkumisen vapauden niin räystäskouruja kurkotellessa kuin polvillaan saniteettitiloja korjatessa.