Työvaatteet mekaanikoille

  Mekaanikon työ edellyttää työvaatteilta istuvuutta ja käyttömukavuutta. Myös suojaavuus on erittäin tärkeää. MASCOTilla on laaja valikoima työvaatteita mekaanikoille. Ne vastaavat alan tarpeita ja toiveita.

  Käytössä mukavat

  Mekaanikot tekevät töitä monissa eri asennoissa. Työvaatteet eivät siksi saa kiristää tai hangata sen paremmin seisoessa, kyykyssä kuin nosturin alla työskennellessäkään. MASCOTilla on mekaanikoiden työvaatteiden valikoimassa muun muassa ULTIMATE STRETCH työhousuja, jotka myötäilevät kehon liikkeitä ja takaavat mahdollisimman hyvän liikkumisen vapauden. Housuissa käytetty kangas on myös erityisen kulutuksenkestävää.

  Suojaa vedolta

  Jos korjaamon ovi on auki koko päivän, sisällä saattaa tuntua vetoa. Avosuoja on silloin hyvä valinta, koska korkealle nouseva selkäkappale suojaa alaselkää kylmyydeltä. Lisäksi voit olla varma, ettei selkä jää paljaaksi niin kuin housuihin ja T-paitaan pukeutuneena voi käydä.

  Suojaa polviasi 

  Polvipehmusteet ovat tärkeä osa mekaanikon työvaatetusta. Kun suuri osa työstä tapahtuu polvillaan, polvet on suojattava polvipehmusteilla. Polvipehmusteiden lisäksi MASCOTin mekaanikoiden työvaatteiden valikoimassa on muitakin asusteita: esimerkiksi vöitä, lippalakkeja ja kaulureita.