MASCOT® CUSTOMIZED

  MASCOT® CUSTOMIZED

  MASCOT® CUSTOMIZED -malliston työvaatteet ovat kulutuksenkestäviä ja tyylikkäitä, ja niiden kehitystyössä on kiinnitetty runsaasti huomiota innovatiivisiin yksityiskohtiin, liikkumisen vapauteen ja miellyttävältä tuntuviin materiaaleihin.

  MASCOT® CUSTOMIZED tekee työvaatteista entistä kevyempiä, kestävämpiä ja joustavampia. Koska erilaisia tuotetyyppejä ja tuotteita on paljon, itselle mieluisten vaatteiden löytäminen on helppoa. Monien eri värien ja väriyhdistelmien ansiosta vaatetuksen saa sopimaan niin yrityksen värimaailmaan kuin omaan yksilölliseen tyyliinkin.

  Tuotteiden pitkäikäisyys on tärkeää

  MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa korostetaan tuotteiden laadukkuutta ja pitkäikäisyyttä. Onhan se selvää, että työvaatteet joutuvat kokemaan työpäivän aikana yhtä ja toista. Kaikki uusien vaatteiden materiaalit testataan moneen kertaan ennen tuotannon aloittamista. Työvaatteita testaavat myös oman toimialasi ammattilaiset. Näin varmistetaan, että itse vaatteet ja niiden ominaisuudet kestävät työstä aiheutuvan kuormituksen ja että jatkuvasti tarvittavat yksityiskohdat on sijoitettu työn sujumisen kannalta mahdollisimman hyviin kohtiin.

  Vahvikkeita kulutukselle altteimmissa kohdissa
  Vettä ja likaa hylkivä pintakäsittely auttaa pitämään vaatteen pidempään siistinä ja edustavan näköisenä. Lisäksi se suojaa tihkusateelta ja lyhyiltä sadekuuroilta.

  Vahvikkeita kulutukselle altteimmissa kohdissa

  Työhousut pysyvät ehjinä pidempään, jos niiden polvet on ommeltu erityisen kulutuksenkestävästä materiaalista. 605-kankaasta valmistetuissa MASCOT® CUSTOMIZED -housuissa on vielä tavallistakin vahvemmat polvitaskut, joten niiden pitäisi kestää yhtä pitkään kuin housujenkin.

  Riipputaskut toimialan mukaan

  Riipputaskut ovat kuin pieni työkalupakki tilanteissa, joissa kaikkia työkaluja ei voi pitää käden ulottuvilla. Siksi niissä pitää ehdottomasti olla työhön sopivia lokeroita ja taskuja.

  MASCOT® CUSTOMIZED -malliston riipputaskut on suunniteltu toimialasi tarpeiden mukaan. Sähköasentajat, maalarit sekä muut tilavia taskuja ja monenlaisia työkaluja tarvitsevat käsityöläiset on otettu mallistossa hyvin huomioon.

  Kiinnitys omavalintaiseen kohtaan Click Pocket Systemillä

  Click Pocket System -riipputaskut pidentävät työhousujen käyttöikää. Järjestelmä mahdollistaa riipputaskujen kiinnittämisen itselle sopivaan kohtaan sekä taskujen määrän kasvattamisen jopa kolmeen tai neljään. Koska riipputaskut on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen, ne voi vaivatta siirtää työhousuista shortseihin ja takaisin. Työkaluja ei tarvitse siirrellä. Tämä sujuvoittaa työntekoa lämpötilan vaihdellessa.

  Riipputaskuja myydään erikseen

  MASCOT® CUSTOMIZED -malliston riipputaskut myydään erikseen, koska se pidentää työhousujen käyttöikää. Meneväthän riipputaskut usein rikki ennen housuja, koska ne joutuvat kestämään niin kovaa kulutusta ja kuormitusta. Nyt riittää pelkkä riipputaskujen vaihtaminen, eikä housuja tarvitse uusia turhaan.

  Kiinnitys omavalintaiseen kohtaan Click Pocket Systemillä

  Yläosat viimeistelevät kokonaisuuden

  Kun hankit uusien työhousujen lisäksi niihin sopivan yläosan, saat koostettua yhtenäisen asukokonaisuuden. MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa on monenlaisia ja monin tavoin yhdisteltäviä yläosia. Ne pitävät kuivana ja lämpimänä koko työpäivän ajan.

  Omaa tyyliä päästä varpaisiin

  Yhteensopivat ja mukavan tuntuiset turvajalkineet viimeistelevät tyylin. MASCOT® CUSTOMIZED -vaatteiden kauniit värit toistuvat myös kengissä, ja yhtenäinen ilme tuo asukokonaisuuksiin pisteen iin päälle. MASCOT® CUSTOMIZED -malliston turvajalkineet suojaavat jalkoja ja tuntuvat mukavilta. Niissä on erittäin pitävä ulkopohja ja ainutlaatuinen iskunkestävä välipohja.

  Kestävyys ja uusiomateriaalit ovat itsestäänselvyys

  Kestävyys on työvaatteissa ehdoton edellytys. Mutta jos työvaatteita voi valmistaa kierrätetyistä materiaaleista, joiden kulutuksenkestävyys on yhtä hyvä kuin uusien materiaalien, vastuullisuudesta ei ole mitään syytä tinkiä.

  Recycled mainmaterial 
  MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa on useita tuotteita, joiden pääasiallinen materiaali on kierrätetty. Ne ovat kulutuksenkestävyydeltään samanlaisia kuin uusista materiaaleista valmistetut tuotteet.

  Uusiopolyamid​i – tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaali

  MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa on housuja ja yläosia, joiden päämateriaali on uusiopolyamidi. Se on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaaleista. Kyseessä ei siis ole kertaalleen käytettyjen vaatteiden kierrätys, vaan raakakudoksen, lankojen ja muiden tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalien hyödyntäminen uusien kankaiden valmistuksessa.

  Uusiopolyesteri – kierrätetty muovimateriaali

  MASCOT® CUSTOMIZED -mallistossa on runsaasti myös uusiopolyesteristä valmistettuja tuotteita. Materiaali voi olla peräisin esimerkiksi käytetyistä muovipulloista tai muusta muovista, joka jauhetaan ja käytetään uudelleen uudenlaisena raaka-aineena.