MASCOT® HARDWEAR

    Käsityöläisten luottovalinta työvaatteiksi.

    Etsitkö laajaa valikoimaa, jonka yhteisiä nimittäjiä ovat parhaista materiaaleista valmistetut käytännölliset ja pitkälle kehitetyt työvaatteet? MASCOT® HARDWEAR on varma valinta. Etenkin jos työskentelet esimerkiksi rakennusalalla tai käsityöammatissa ja jos sinä ja työsi vaativat erityisen paljon työvaatteilta. MASCOT® HARDWEAR täyttää kaikki odotukset kulutuksenkestävyyteen, älykkääseen muotoiluun, toimintoihin ja liikkumisen vapauteen liittyen.

    Malliston tuotteet sopivat laajasti kaikille rakennusalan ammattiryhmille. Työvaatteista löytyy yläosia, joiden fluoresoivat yksityiskohdat pitävät sinut turvassa. Työhousuissa ja työkaluvöissä on puolestaan niin paljon taskuja ja toimintoja, ettet tarvitse enää työkalulaatikkoa.

    Yksi MASCOT® HARDWEAR -työvaatteiden vahvuuksista ovat erilaisten pitkälle kehitettyjen ja läpikotaisin testattujen kangaslaatujen yhdistelmät. Yhdistelemme muun muassa kestävää Corduraa® ja iskunkestävää Kevlaria® joustavaan kankaaseen, minkä ansiosta painopiste on erityisesti kulutuksenkestävyydessä ja liikkumisen vapaudessa. MASCOT® HARDWEAR -malliston vaatteissa on mukava liikkua ja niiden monia yksityiskohtia on mukava kokeilla ja tutkia.

    MASCOT® HARDWEAR on suunniteltu niin, että sen tuotteita on mahdollista yhdistellä muiden MASCOTin mallistojen tuotteisiin. Värit ja mallit ovat keskenään yhteensopivia, joten voit valita useista eri tuotteista ja yhdistellä itsellesi vaikkapa oman tyylisi tai yrityksesi ilmeen mukaiset työvaatteet.